i like baby..naluri keibuan ??ermm xtau =)

pon pon pon ..tin tin tunnn tunnn ...hey2 tepi la ..xampak ke nie bajak nak lalu.....

hamboi2 *smbil laga2 kan jari kekiri kekanan*bukan maen lagi ea kowang skodeng blog kite....ingat kite cuke ke ...hehehehe touching ea...alaaa tomeynye.....eh eh eh aku okay la nyek ...tgok la puas2 janji jgn copy2 ea....

i punye ayat limited edition auw .ehehehee....


"Syahdu  rasenye bile merenung wajah bahagia mereka
bile mane tangisan baby kedengaran, belai lah dan usap dgn penuh kaseh syg 
pastikan baby mengetahui yg diri mereka selamat dan di sayangi
 pamerkan keprihatinan anda dgn sesungguhnye."


alaaaaaa comeynyeeee anak antie erin nie .... alia kaisara binti khairul ariff... alia comel ... antie suke layan kerenah alia..geli hati antie nenok....mcm anak patung ....weeee skali dpt cubit pipimu ..dh mcm kapas kena rendam air klorin aaaggagaaa...

alia
alia
ikut ckp mama n papa alia auw...mereka sangat sayang pada alia...
ceh2 ...mcm aku nie perunding kanak2 pula...eh eh eh erin no no no.....eh biarr la ape aku dulik...nanti
aku ade beby compom2 aku jaga baek punye..tapi aku nie tegaskan agama n budi bahasa ..itu penting kalau nakal aku pangg je ..ahhahaa tapi belakang laki aku la...akkakaa...
laki aku uh bajet je x garang nan budak ..bajet gd2 je kaw ek yunx...ehehhe

nanti kite wat kilang anak ea...wahhh parah aku doe.... tercirit aku dgr ...




   Gamba-gamba syok sendiri sebegini sgt sesuai rasenye utk di tayangkan kepada kowang
terserlah lah ye ala-ala mandai mengambil hati kanak-kanak.
baby pon tampak bahagia di pangkuan
sejok  hati bile memandang
walaupun yg mendukung  jelas nyata kelihatan seperti gorilla yg sedang mengepit pisang ??
T_T

kowang kaum hawa sudah patut tanamkan naluri seorang ibu...
mcm tanam nenas....ehhehee...tajam2 kena jaga...
mcm uh juga jaga budak..jangan garang2...
lagi kite garang lagi dye takut...
nanti dye buat hal belakang kita...


ye.
aku memang pasti 
Lelaki akan mudah cair melihat seorg wanita yg menyukai kanak-kanak.
tapi pandangan aku la...ekkekeke...
tapi betul kod..laki pon suke budak2 xkan kaum hawa xsuke...

contoh
contoh

seee nieee...

haaaaa daddy n adik laki aku gila budak .... ehheheee kadang2 malu aku ...
bukan sbb aku malu bapak aku pegang cucu sedara...
tapi tapi...

aku segan laaaa sbb mak aku ade ckp ..bile kau punye turn nak bg kami cucu...adesssss sentapp oden dgr hang ngomong kayak gitu...
kekekekeke sabar la my mum n dad....kakak ade nnti kowang bg hadiah besar2 auw..
ehehehehee...



kesimpulan bin kerumusannnye ...
aku xtahu nape aku pantang tengok baby or kanak2 riang ..
hati aku yang panas nie jadi sejuk je ...bila mood sejuk tgok anak2 kecil lagi senyum kambing aku..
ketawa booleh dgr smpai hujung benua ehhee...

terasa indah n sudah mula mengimpikannya....
huuhhuhu kawen la mcm nie <3


eeeeeeeeeee


eeeeeeeeee

xsabarnye !!!!

2 000 orang doakan erin pregnant:

Pelangi said... [Reply]

hye dear..singgah cni tgk puteri..:)
jom,kenapa perlu bayar lebih utk baju cantik tp pakai sekali dua je? jom terjah sini.lambat nanes woo..^_^

erin moshimoshi said... [Reply]

ahakakkakakaa