character diri puteri erin :-)


ha mesti kowang nak tahu ape yang ade dlm diri aku nie :)

1
2
3
4
....................................................................
klik klik
..........................................................................
^_^

1~ aku suke gelak mcm kena gile babi .kaaka....sawan tawa gitu ...

2~ aku ade banyak kucing parsi ..cntik tau ..

3~aku suka bangun awal masa sekolah ..then aku tidur balik nk tahu kat mna ..letak kepala aku kat sink bilik air kakakakkaa.....

4~aku xsuke bile aku dh de kaple .. orang tye soalan mengong ...spt dh lma kaple ,awak jujur ke ?
vongok kan !! aku jujur le bhai ~

5~ alamak nie !!aku penah ternmpak dad aku mandi..dengan bangge aku ..tapi aku xbaligh lg xtahu pape ea...haisyhhhhh malu la ingat balik ..senyapp auw

6~ aku suka bawa hndphone dalam bilik air time aku rasak bercinte ..xnk stop punye pasal ..haa=)
7~ bangun pagi aku suke buka radio xpon mp3 kuat2 .. haaa semngat aku nk mndi...
8~ aku kalau dh bngun tidur suke terjah katil balik .. pelok segala bagai yang ade..xpuas tito.:(
9~aku cuke budak tecik ..walaweyhh cweet banget ...

10~ aku takut kena marah nan family aku ...lagi bf aku ..wooooo...takut nyek ~
11~ aku xsuke makan ikan tongkol,parang .byk tulang ..yeak ~
12~aku suke makan telur ikan ..cedap....yummy^_^

13~ aku paling pantang orang xhormat aku ..lagi2 aku ats dye ..eeyukkk
14~ aku suke tgok siDIA gelak ..beshh2 tapi kadang2 nyirap... bile kite siyez dye men2 ..eee ketuk juga ..
15~aku suke maki NABIL time kat sekolah .memang lawan mulut la.. bangang ...tp now x
16~ aku pernah menangis selama 3 hari den mogok makan..

17~ aku kecik je ..berat 47kg n size kaki 5 ..hehhee mcm mummy saya
18~ aku suke gigit bahu n tinge ..xkire la sape ..dh kwen len aku gget ..pokoknye aku suke GIGIT
19~ masa sekolah rendah aku suke men pemadam hempap...lawan pemadam

20~ aku sukee berjalan n travel mcm2 tempat ..jd cri laki kaki jalan
21~ aku suke makan ice cream .auwwww sedap arghh...
22~ aku nie tegas tp x garang ... aku pantang orang kurang ajar

24~ aku juga suke senyum n gila gambar... pantang nampak CAMERA ...
25~ aku xsuke orang tgok aku x berkedip ..mcm de salah je aku .... nk straigt the point ..kick nak ?
26~ saya cemburu tapi berpada kod... semua ade cemburu n rindu kan ?
27~ masa tecik2 aku suke men kawen2 ..kekeke ..gatal ...
28~ aku suke GOSIP dgn mmber2 aku ..lagi2 pasal shopping..tapi xde duit senyap la ..:(
29~ saya suke masak .. sedap tau sy masak..tp msih belajar...
30~ aku suke korek RAHSIA smpai aku tahu ape aku nak ~

ok daah la penat nk pk ..nie scara spontan ..nnti aku edit kalau ade tokok tammbah ....
salam ...


bai bai ....



2 000 orang doakan erin pregnant:

.: Namika Narahashi :. said... [Reply]

ha ha ha..no 18..kelkar

erin moshimoshi said... [Reply]

kakakaka ...eira nk kena gget x?? ehehehe ..yup erin minat la GIGIT nieee