ideA meleTuP keboom

assalamualaikum :-)


do my work , do your work ... keep in sesumpah :-p

selamat pagi , selamat petang , selamat malam kepada dato datin yang cantik lagi tampan sekalian . wee amboi bukan men gelisah semua ea puteri puji .. makan pon tersedak2 ea .tersembur eee cepat2 kesat itu lappy woo .. jaahanam nanti :-)

sambil maen facebook smbil usha bloger bride to be n mantan bride to be .. kepala ni laju je meniliti mentelaah .. memang bagus la puteri nie ..semngat sungguh nak mempunya idea .. mcm nie la yang mummy puteri nak ehhehe ... bersepadu ke arah kemahuan ..cehh ayat tam tarok je ... mcm kena kuda padi ..berderapppppp hahaha ....

wahlaaahhhh bagus2 kau puteri ... masa mencelah mcm nie la kau aktif ek ..yelah masa lagi bape bulan kod .. so kenalah ricky2 segala macam idea smpai berdarah otak ... perah2 longgok2 idea .. macam sekarang musim durian rambutan ..so kite langok longok kan segala ilmu k ..

weee sayang semua ape yang patut aku letak ek masa wedding nanti .. sunggu2 la beri komen n idea sikit .. pada sape yang dah follow d=blog aku ni msti tahu kan setiap hupdate ku :) walalla jom2 ...buat masa nie aku dh dapay candy buffet siap nan choc fountain lagi .., nasib offer woo ... kurang sikit budged cost .. macam uh la kan kalau nak kawen duit yang kite kumpul penat lelah kite kirja habis berderappp mcm uh je kan .. nak wat loan je rasa tapi same gak kena bayar balik .walalala ... kalau la dunia ni bererti buatku ...trun kan la rezekimu kepada hamba mu ini .. amin .... 

saya x byk masa nie ..banyak kirja n list yang perlu dibuat ..xpe2 sekurangnye tiap hari satu entri aku hupdate xde la kowang tengok blog aku senyap mcm cacing nyorok dlm selimut kan ... so keep in enjoy ye my fanatic blogger ku :)


2 000 orang doakan erin pregnant:

fadlisabri said... [Reply]

visit here frm Egypt~

http://coretanfadlisabri.blogspot.com/

erin moshimoshi said... [Reply]

@fadlisabri

done follow tapi u x follow i