how do we meet each other part 1

salam semua ... debaran x nak dengar stoly moly aku ...
ehhehehe okay la x yah byk cerita .. saya beritahu k macam mana aku boleh kenal nan dye ...

ok we noe each other at facebook .. u now FACEBOOK .. ala itu la dunia it yang top kat seluruh dunia ...
x sangka ek aku nye pertemuan sama nan zad zaidi kenal nan wife dye ehhe .. so kami kenal disini le .. macam mana care usha mengusha nak tahu cm mana .. ahahha malu nye nak tite nie ...

okay la mula2 aku home kan facebook nmpk la segala newest post people dlm fb aku .. so aku ade perhatikan seorang model nie .. nama dye aisya sya .. kalau die bace blog aku mesti dia bangga kan sebab kami kenal atas dia nye la .. eh mksudnye bukan dye yang rakemen kan aku n izam .. okay2 mcm nie ...
tunang aku kan fotographer wedding n model kan .. so dak aisya ni ade di tagged kan gmbr dri izamcrazyfoto nie ... so aku pulak giler camera n lensa . ape lagi laju je jari jemari ku nak view mamat ne ... begini la rupe n pakaian nie la masa aku add mamat nie ...


ha ni la dye ..encem x ?? ehehhe encem kan .. uh sebab aku cair .. lalu terus la meng add mamat poyo nie ..
lama gak la nak tggu dia app ... sampai aku ckp lama x ek mamat ni app ... aduh2 ...
sekali aku add dye masa uh pagi x silap ... lupe sudahh ... pastu dye app petang uh la jugak ... ehhehe
dlam hati melonjak2 .. yelah aku ni geram kan gmbr2 dye bukan orgnye .. asalnye nak usha picture2 dye ..
den nmpk dye on9 ...  laju lagi jari aku menaip ....

nak tahu ape ???

puteri Erin
geramnyeee

February 18Izam Crazyfoto
geram

February 18Puteri Erin
minat la nk shoot2 nie ..

February 18Izam Crazyfoto
npe

minat jom lah

February 18Puteri Erin
ahahahhaa
mcm mana??

February 18Izam Crazyfoto
sy ambik kan
huuhhuhu


February 18Puteri Erin
ehhehe memang la yunx
tapi kamu kat m,ana ?

February 18Izam Crazyfoto
sy kat umah hehehe

February 18Puteri Erin
memang la
muar ke kl ke jb ke?

February 18Izam Crazyfoto
muar

February 18Puteri Erin
ohhh ehehehe dh dekat dh nan erin ... ehhehe ... kamu kawasan mana ?

February 18Izam Crazyfoto
datang muar

February 18Puteri Erin
ha ??

February 18Izam Crazyfoto
free
awak tingal mane ye

February 18Puteri Erin
erin tggl bp
bukit pasir eehehhee


February 18Izam Crazyfoto
awak pun orang muar he
comel lah u ni
ihihihhihi


February 18Puteri Erin
hahahaha
mana ade
aah yunx i muar

February 18Izam Crazyfoto
u tinggal muar
kn

February 18Puteri Erin
ye sayang
muar i tggl
kenapa ?

February 18Izam Crazyfoto
heheheh
muar kawasan mane
syag

mane u ni
hiihhihi
syang mne u ni
bizy ke

February 18Puteri Erin
eh suke pula .....
ad je nie yunx


February 18Puteri Erin
td bz ehehehe

February 18Izam Crazyfoto
u belajar lagi ke

February 18Puteri Erin
xla 
kije nan dad


February 18Puteri Erin
kerja muar 
kenapa?

February 18Izam Crazyfoto
ape.....
temankan i jalan2 melaka nnti boleh
hihihihihihihi

February 18Puteri Erin
ha kenapa ?
bila ?

February 18Izam Crazyfoto
bila2 sy free nnti lah

February 18Puteri Erin
kenapa msti ajak saya ehhehee
ehhee

February 18Izam Crazyfoto
sebap i suke u
ihihi

February 18Puteri Erin
hehhee kenal pon belom
adessss izam2
=)♥
ha umur berapa nie ?

February 18Izam Crazyfoto
23

February 18Puteri Erin
ohhh
agak2 erin berapa sudaaaa

February 18Izam Crazyfoto
19
hakakakakaa

February 18Puteri Erin
salah
22
hehehee

February 18Izam Crazyfoto
kerja ape syg

February 18Puteri Erin
kerja bysa2 je
kerani ha

February 18Izam Crazyfoto
kerani kat mne

February 18Puteri Erin
kat bukit pasir
tau x?

February 18Izam Crazyfoto
tak penah dengar
awak duduk kampung ape yup

February 18Puteri Erin
alaaaa
mcm mna nk ckp ek
dkt ngan paya panjang la
alaaa awk kalo g jb lalu sane
highway2 pagoh

February 18Izam Crazyfoto
ckp je nma kampung

February 18Puteri Erin
emmm kampung la xtau
ehehhee
batu 6 bukit pasir


February 18Izam Crazyfoto
u dulu sek.men mane

February 18Puteri Erin
smksa
sekolah sungai abong je


February 18Izam Crazyfoto
syg dah ade pakwe he

February 18Puteri Erin

ahahhaaa
xde pkwe pown
kenapa


okay ni la perbualan kami ... u alls tengok aku ke dye  yang usha dlu .. ahahhaa .. padahal masa uh aku yg nk tp aku diam aja ..rilex erin jgn gelojoh ..last2 aku dapat yeay .. ahahhaa ....

den berdetik la pertukaran no fon ...

bersambungggg 
if nak tahu keterangan lebih lanjut layari entri seterusnya ...

bai bai ...




8 000 orang doakan erin pregnant:

suaraheaRty said... [Reply]

sweet :)

erin moshimoshi said... [Reply]

@suaraheaRty

sweet ye ... kite sama kan kak .. kenal di FB ehehhee

Fariza said... [Reply]

erin, sweetnya korang. suka2. cinta muka buku. sesuai. dh follow n exchange. kamu cntik.

erin moshimoshi said... [Reply]

@Fariza
ahhahahha lagu tema fb .. betul cinta muka buku ... akkakka ... i cntik ?? akkaka mna ade kakk

kaklong said... [Reply]

ala...sweet nyer stomy mory cik erin ni...kak long lak tak sabar nak tgu nest episod...adoi!...heheheh

erin moshimoshi said... [Reply]

@kaklong

hehehehhe tggu tau kak long next episod .. ehehhe .. kenal di fb kod .. nnti kite addicted pada kak long

psst my secret said... [Reply]

ehehe,ptutla gmbar2 akak smua comel2 gile smua..haa..akak,adk jeles ngn akak ni..uwawawaaa..hehe..sape la xnk,akak dhla comel gile

erin moshimoshi said... [Reply]

heeheh mana tengok gmbr akk ahaahahah ....
tq syg