KURSUS KAHWEN

hai u allz ... ramai x yang dah pergi kursus kawen .. erin x pegi2 lagi la .. padahal bulan 2 nak kawen .. Emm..nak start survey la kursus kahwin..dari bulan  lepas lagi nak pergi..tapi aku asyik sibuk jer...nan tunang aku nye ni sibuk amik gmbr org kawen la ...bile ntah leh pergi...dari thn lpas lagi org dok cakap lagi lambat lagi susah..x tau la tang mana susahya tuh...huhu..ada org cakap dari 2 hari kursus kahwin nanti jadi seminggu..x tau la btol tak..emm..rasanya till now still 2 days only (normally on weekend)..if am not mistaken la..tapi takut gak kalau kena tidur kan .. uhuh xnak xnak

Course price..aduh mahal gak kalo x silap..standard course price RM120 je each person..RM240 
per couple la..xsemua tempat sama ea ?..so aku ingat nak list down la dulu few places..then discuss wif him dlm masa t'dekat nih...maybe amik kursus bulan 9 ke 10 ke .. sempat x nan wedding aku tahun dpan ?



criteria tempat kursus kahwin yang di cari..emm..x de la jauh sgt nak gi..maybe kat area2 muar ..hehe..owh..yg paling PENTING..tempat tuh SELESA , pengisian dia bagus. .dan yg lebih tepat SPEAKER / PENCERAMAH dia BEST .. nak penceramah yg have good sense of humor .. wah DEMAND seyhh aku ni .....barula x ngantuk n both of us leh ingat everything ilmu yg di ajar for our new life nanti.. hehe..ye la..if dapat speaker yg type skema all the time..serius je..from start sampai abes..confirm kitorg tidoq..adeh..huhu. kroook kroook .....





16 000 orang doakan erin pregnant:

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said... [Reply]

eh..kursus kawen memang mahal ea? sis ingt dulu cuma rm80.huhu~ nanti jgn malu2 nk tanye soklan kt penceramah.tanye je.hehe~

:: Cucu Niena :: said... [Reply]

dear,pg la awal2..senang kowt..xyah nk piker2 dh..hik3..cucu pegi kursus kawen yg U anjurkan..murah..rm30 je..tym tu 2009..sesaja g awal..mak sampai marah agi..mane x nye.tym tu baru 19 kot..

kaklong said... [Reply]

kak long pun tak g kursus kawin lagi...tp kak long nye majlis bulan 3, 2012.

e k i n ♥ y u s r i said... [Reply]

ekin kursus kawin RM80 je sorg
tp kat KLlah

erin moshimoshi said... [Reply]

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid

hehehhehe akk maera malu2 .. akk dlu kursus kat ne eak ?? wah mahal kak dh naek uh

erin moshimoshi said... [Reply]

:: Cucu Niena ::
wahhh itu cucu mmg excited betul ek yunk ehhehe .,.. erin ni xtahu nak g bile

erin moshimoshi said... [Reply]

@kaklong
kak long sama la kite kak ... cume kite cepat sebulan ehhehe .. mcm mna uh kak .. akk pegi bile kak long

erin moshimoshi said... [Reply]

@e k i n ♥ y u s r i

yuyunk ..u kl sabtu separuh hari ..kami penuh syg ..siap makan 3 kali ... hurmmm u alz mcm mna sama ke ??

Amy A. said... [Reply]

eh3...kaw umur berapa nk g kursus kawin dah ni?? mcm muda lg je...

rara pinkmafia said... [Reply]

masa rara g kusus kawen tu 80rm je.besh penceramah dye.

erin moshimoshi said... [Reply]

@Amy A.

hehehhe agak2 umur bape ?? allalaaa

erin moshimoshi said... [Reply]

@rara pinkmafia

muar mahal la yuyunk

MYA EL QAYREENA AZRYAN said... [Reply]

WAHHH DAH DEKAT BENOR TU MENGHAMPIRI...SUCESS DIK KUSUS KAWEN...

erin moshimoshi said... [Reply]

MYA EL QAYREENA AZRYAN

baek kaka .. uh la pasal mcm nak tukar tarikh kawen je ...elok ke kak tukar2 :(

dirah said... [Reply]

mahal,kt sni 80 erin :)

erin moshimoshi said... [Reply]

@dirah ha yeke ....kl mmg la ..muar siap ade makan semua yunk.... pastu sabtu ahad penuh .tmpt len setengah hari kan