wedding idea :: honeymoon

kabare semua .... iya dehhh selamat soreh ....
di petang2 ni syok kan kalau pikir tntg keindahan pantai ....
boleh x  gitu ... biasa malam kan besh ehhehe ... kowang nak decide  tentang horneymoon katne ??
ak ..

kowang tahu x nak cri kat mana pakej honeymoon nie ...
aku nak yg siap tourguide xde pon xpe ..
cehh berlagak .. kire package la ..hotel  , melancong ...
lagi pon kite kan nak honeymoon tenangkan fikiran , bersama nan pasangan 
bukan kite nak shopping je ... 
besh kod honeymoon ... alaa xkire dlm malaaysia ke luar ...
janji ade port untuk kite luangkan masa bersama ....

aku dah decide dah ..tapi x tahu nak book




haaaaaaaaaaaaaa u allz seee kan ... nice x tempat nie ... mana la ek aku nak g book nie ..

yang aku rancang ni kat thailand ... amacam nice kan ..besh kan .. mana ek nak g ..ce cri idea ..
anyone can help me ??




6 000 orang doakan erin pregnant:

e k i n ♥ y u s r i said... [Reply]

ekin x g honeymoon mane2
sbb kami rs bende tue x perlu skrg
honeymoon kat rumah je lg best
leh masak same2,mandi same2...
hehehe

cik enul said... [Reply]

thailand??best2...hehehe..kalu nak honeymoon crik tempat2 yg sunyi2, baru ada privasi..hehehe... macam tepi2 laut..pic yg u tunjuk tu pun dah cantek dah...

anywy,MATA fair baru lepas mgu lepas kat pwtc...boleh g sana nak tgok package murah2...

erin moshimoshi said... [Reply]

@e k i n ♥ y u s r i


wahhhh ekin bukan men jauh smpai ke mandi ha ... noty2 ek ... xsabar nie ... ala sekali sekala kod dear

erin moshimoshi said... [Reply]

cik enul ohhhh yeke dear ..alamak erin bukan org kl ..jauh nak g nie ehhehhee ... xpe2 dh decide dah dear

anaztasias nora aira said... [Reply]

dear...pergi x matta fair haritu? byk pakej honeymoon :)

erin moshimoshi said... [Reply]

anaztasias nora aira xpi la dear ..kl jauh kod ... saya kije lagi... hbis akk rncang mana honeymoon ???