pelamin design

assalamualaikum ..... semua .....

welkam back .... anybody yome ???
ohh yeahhhh pagi sudah cakap olang putih la ....
pagi2 rasa macam mahu makan shiken chop la ... makan kontang la pagi hari ..
jadi lidah ni rasa mcm simpul2 pulak mahu ckap jawa la ....

hahhaha bape banyak la  .... laaaaaa.....


pagi pagi lagi aku dah mula tengok rakan blog aku ...
sorry dearest ku sayangggg ....
i xleh tahan tengok pelamin uh ...
very the gojes n simple but nice ...

terliur jap pagi2 nie tengok ....
tap alam maya ni mmg kenyataan xleh tengok design orang mula la idea ni melimpah
nak amik ... nak jugak ... 

agak bile nak sedar dari bumi yang nyata tah asyik berangan je ... 
kena tumpah lori colgate agaknye bawu sedar ...
ahahhaha dah la ..
jom chack out dambar2 semua ...


ha yang ni salah sebuah rakan blogger kak .
sape xtahu la ..vey nice babe !!!



aku ye ye ingat mat salleh mana ... rupenye org melayu kite ek ..
siap bertudung bagai ...
ade yang bergaun ....

rumah aku ade bertangga2 mcm ni .. so mcm berkenan lak ..

cantik kan ???


dah2 balik muhasabah diri kekal kan prestasi tingkat kan keimanan ...
alam maya puteri oi ...SEDAR !!!

wakeup ...
lg bape bulan jenis pattern baju pon ko xcri ..pelamin jgn harap ...

haram semua x jlnkan lg :)

tapi aku nak pattern baju mcm ayu ... cantik ...

8 000 orang doakan erin pregnant:

:: FrappoFrap :: said... [Reply]

cukup cantik... inspirations nih.. :) lain dari yang lain kan...

A said... [Reply]

cantik
erin kata pelamin haram tu betul la

erin moshimoshi said... [Reply]

frappo :: aah kan2 ... hehhehe

a :: pelamin haram apekah ??

Fariza said... [Reply]

cntik :)

Rina (◕‿◕)✿ said... [Reply]

huwa...klo wat bulan gitu msti leh dpt wedding of the year kn hee

erin moshimoshi said... [Reply]

fariza :: kan2 ..suke sangat ...

rina :: ehhehehe nak the year uh payah

Cik Puan Mimi said... [Reply]

yg kedua n ketiga tu cunnnn~
yg first tu macam sempit sgt nk duduk. tp lain dari yg lain. cantik jugak~

salam perkenalan dear~

erin moshimoshi said... [Reply]

CPM :: hehehhe ye x ye gak ek /.

salam kenalan juga :)