button badges

salam semua 

hari saya menjadi semakin keliru ...

tentang OV encik tunang ckp xperlu ambil ...
sebab dye pon boleh buat just edit2 n crop2 kan je .. 
aku cakap ikut u la .. u kan photographer xkan xleh rakam ...
lagi pula guna DSLR ....

ikut b k 

hurmmm now !!!

button badges ..
ini penting kod ..sbb kenangan aku sampai bile2 ...
ade yang dapat o.99sen je .. 

ramai yang dh amik dye ... antaranya blogger nie ..



TAPI ..............

kenapa aku email dak shean nie ...

dye bagi 1.50 for 100pcs
aje gile ko mahal kod ... x adil xadil ...

ade je yang nak bg aku hangin ... 
mcm mana nie ...

kalau gadis jumaat dah xbuat lagi dh button badges uh ...

pening ...

infooooo 

nak menangis nie :(

pleaseee

9 000 orang doakan erin pregnant:

nida-razak said... [Reply]

erin mmg da bayar ke ngn shean tu?klo belum, cancelkn la..

erin moshimoshi said... [Reply]

@nida-razak

belum order ... tapi nak la ... :( mcm mna nie

nida-razak said... [Reply]

emm...erin wat design lain2 ke? klo xsilap nida, klo sama design yg dapat 0.99sen..tapi kalo ada tambahan design, jadi 1.50.

erin moshimoshi said... [Reply]

@nida-razak

xde niza .. erin bawu mintak quatation dah dpt harga 1.50 ..belum bg design

Fariza said... [Reply]

button bagdes comel kan. :)

nida-razak said... [Reply]

em..try la tnya dia, xley kurang ke..bgtau dia bfore this ada kawan dapat murah..

erin moshimoshi said... [Reply]

@nida-razak

masalhnye reply komen x bls2 ..nak kol bz je mnjang

erin moshimoshi said... [Reply]

@Fariza uh la pasal yunk .. sbb comel la

kaklong said... [Reply]

mne yg terbaik je dear...good luck! ;)