design handbouquet

pagi2 rasa idea muncul nan design button handbouqet ...
wahhh kepada mak or pak andam yang terbace blog aku ..
boleh la usha2 design kini n kuno nie ...
aku tahu kowang lagi byk pengalaman daripada saya ..
horamat jap .xelok guna aku2 ...

rasa mcm nak kol je mak andam aku nnti
eh xnk2 sekarang2 ...
buat design baru untuk aku .. ehehe .. kecek je aku ni ek ...
semua serbe serbi nak bawu ... yelah semua cousin2 aku dh bayangkan 
grand ke x grand .. smpai dyorang sggup cuti mnggu2 ..
untuk saksikan pergerakan wedding aku ..
anak sulong ..


ha ni kristal hb...tapi mcm dh biasa kan2 design nie ..
so xpelah ..drpada bunga je kan ...



yang ni brooch handbouquet ... so amacam ?
ok x ... kalau pegang ni cntik kod ..cmpur trend sekarang juntaian kasih mcm 
ayam belanda lak tergntung2 kat leher ..
ehehhee kata ustaz kursus kwen ..bukan aku ckp ea...



ha nie HB kelopak bunga ke satin aku xpasti tapi dlm dye
ade brooch .. creative inovatif betul la ..
nape la kat muar belum ade ek ..
alau ade aku la wedding OF THE YEAR !!
oh mak andam sayang2 aku .. pat2 design baru untuk erin nie ek




ha ni button HB ... mcm cute ..
beby pegang cntik je kan ... xpon bridemaid yang budak kecik uh ..
alaaahaiiiii


ha nie lagi dahsyat !!!

HB fruitale laaaa .... fruit oh fruit ....
jarang dibuat orang .... so jom2 ...

kite DIY ....
KALAu aku serah pada mak andam je ..
allalalalla ...


 

6 000 orang doakan erin pregnant:

~ NANA ~ said... [Reply]

yg brooch cantik :)

rara pinkmafia said... [Reply]

yg last tu pon cantek kan.

erin moshimoshi said... [Reply]

rara :: yg buah uh ke ? hehehe

nia said... [Reply]

yang creamy with brooch tuh cantik. btw follow u ^^

erin moshimoshi said... [Reply]

nia : tq :)

ZaZa Home Boutique said... [Reply]

Assalammuaalaikum..

Saya ada membuat Brooch Hand Bouquet..sila la lawat blog saya di http://zazahomeboutique.blogspot.com & fb saya, zaharah zainuddin :-)

berminat email laa k :-)