honeymoon planning

hye semua ... 

sehad2 x nie ??

wah pagi2 dah cerita tentang honeymoon ek ? 
huhu nak wat macam mana kan dah berguna kod ... nie kan memang planning untuk semua nye 
bakal bride ...

ade yang pergi bali , ade pergi krabi ...

ade juga pergi sekitar malaysia je ...
hurmmm sekarang nie aku  pon tengah pening la .. nak la jugak pergi honeymoon ni tapi blur la ...
kat mana nak cekau web2 eak ...

ce korang suggest pada erin boleh x ??


air asia dh tapi xpaham la ...
erin nak link nye . uhuhu n begitu jugak price nye .. 
aiyak mana nak cekau ek ...

kalau boleh erin datang terus pergi n rilex ..xde susah payah sane kuar duit2 lagi ...
siap semua maakan ..

n mana pada kowang besh honeymoon ??

10 000 orang doakan erin pregnant:

Fariza said... [Reply]

hi. alhamdulillah sihat. :)
honeymoon best tau. pergilah. time tu nk manja2 n melancong. ha3. hujung thn kang air asia ada wat promo. berbaloi tp kena grab cpt tau. he3

erin moshimoshi said... [Reply]

@Fariza

yeke kat mana besh ek ?? tapi i xreti la tengok air asia punye .. dye kan pakej ... flight je .. flight +hotel

~ NANA ~ said... [Reply]

i hari tu honeymoon kat krabi...besttt! hehe

hotel n tix semua book kat air asia je...hehe

miszatie said... [Reply]

erin...honeymoon awal2 best coz dats the tyme untuk berdua2duaan tanpa gangguan..
kalo nak save budget u can choose either Medan & thailand
best g kt tmpt yang ade nature..mcm pulau, pergunungan ke..beach ke..jgn la g bandar2 mcm paris..x best!!

salam singgah
http://miszatie.blogspot.com/

erin moshimoshi said... [Reply]

@~ NANA ~


uh la tapi kan ... nak link mana care2 nye xtahu

erin moshimoshi said... [Reply]

@miszatie

uh la masalahnye nak view kat mna xtahu ..

Hunny Kitty said... [Reply]

kat dalam malaysia banyak tmpt best mcm pangkor..tioman...cherating...pulau sibu pon best tau~

erin moshimoshi said... [Reply]

@Hunny Kitty

aah betul2 .. tq2

miszatie said... [Reply]

k u type je honeymoon package kt google either u nak luar or dalam malaysia..nnt akan ade diorg bg suggestion....

mcm luar negara i suggest Krabi, phuket..ni memang view superb..
dalam negara mcm hunny kitty ckp..pulau2 kat malaysia.. even u can go to langkawi,pulau sibu,fraser hill, cameroon highland...

:)

erin moshimoshi said... [Reply]

@miszatie

ehhehehe tq sayang