perihal kad kawen vvip


sekejap masa ni .sekejap masa uh ...
dulu pening ..sekarang kurang lagi ....

dulu pikir urus sorang2 tapi sekarang beramai2 ...
wahhhhh sanad2 la happening aku .....
pikir xde sape nak tolong aku ..
ingat semua aku ..semua aku .... n same nan encik orlando aku ..
wah ayat bawu sbnrnye dri dlu aku bahasa kan tunng aku MR ORLANDO ..
tapi aku x kecoh pon ... :)

masa malam uh aku pikir sape la nak urus aku nye mjlis
ohh kad kwen .. sekali parent bincang2 ..
ad gak dye bntu suke2 .. so xdelah sorang2 ...
masih ade btuan ...


petang uh aku n mummy aku ade bncang nak tengok kad kahwen .
so aku suh mr orlando aku call abg dye ..sebab abg dye pon
akan bukk kad kwen ..buat masa ni makan komisyen je ...
tapi akn diambil alih .. maju seyh .. akk alice shah ...
dlu kije berdua .. pastu amik ramai pekerja ...
pastu dh de studio gmbr .. ade kad kawen pulak ...
mnx rezeki aku ade ek mcm uh ....


mula2 rancang nak amik kad je ..sekali setelah diusha oleh aku ..
aku cakap nan mummy .. 
kite amik combo je mummy jimat ..dapat kotak lagi ...
so dapat la murah ..tapi VVIP je la .. n kwn2 aku sikit .. sbb kan ...
mula2 mummy cakap knp kad kedai len harga ade kotak gak ..
mula la abg rizal nie menerangkan satu2 ...
smpai mak aku blh jatuh cnte lak ...
soo amin ....



now balik isi borang then beri pada dye hari ni atau bile dye free ..
xpon bagi pada orlando aku saje ..senang cite ..
MR orlando aku x berkire ..x cerewet ...
itu pon sebahagian jugak ...
tapi nan aku je x cerewet ..:)

jom beli kad len lak ..untuk mmber punye plak ..
lagi special design aku buat ..

=))

5 000 orang doakan erin pregnant:

miszatie said... [Reply]

progressing...:)

hye jom exchange link
http://miszatie.blogspot.com

miszatie said... [Reply]

hye erin..eh td ade terslaah komne laa..huk3..
lame x jenguk ur entri..kebuzian..huhuhu
keep in touch k..:)

erin moshimoshi said... [Reply]

yekew .. best x entri erin ..tq zatie sayang :)

Fariza said... [Reply]

wow. ada vvip kad tu. syok :) good luck.

erin moshimoshi said... [Reply]

aah dear...len2 kan :)