40 hari lagi

hai semua ..

masa ni cepat betul kan berlalu kejap je dh nak hbis bln 12
bakal menjelang januari ...
bile dh nama pun januari so ade la lagi 1 bulan mjlis aku ..ayooo ..
sekarang nie mood tgok orang kawen mencanak tapi mood sndiri nak kwen mcm over understanding .
hurrmmm xtahu nak ckp tekanan ke ape ...


heee dalam masa 40 hari ni ...
rindu kat en.ning ni melampau2 lak ...
kenapa tah pdhl sekangkang kera je ..smlm bru follow dye shoot wedding kak ain ...
tapi ttp x puas .. huh ! dye sebok dah nan edit n shoot bakal pengantin n pengntin ..
hurmm redha sbb tu la rezeki wedding kan ...
mmg aku jarang date nan en .ning la ... setiap hari pun tak ..
kalau jmpe pun just dtg ofis hntr brg2 pnting je ..
xde masa dye nak nayang2 muka kat ofis aku .. heee segan dye kata ..

en.ning kekadang selalu gak la ckp ...

aku : yunk lagi 1 bln je yang ..
dye : haaaa ..gllrupp ^_^ cptnye ...
aku : aikk selalu x sbr je hahahaha
dye : ala yunkk mula rasa x sbr ni mkin cpt lak rasa ..


huh msing debar2 ...

semalam  malam aku mengemas2 baarang yang hndak diperbetulkan ..
yang pending harus dibiarkan    disettlekan hee silap ..

1) hntaran - done settle cume belom decorate lagi
2) kasut sanding n nikah - done
3) cincin - done (lelaki perlu x?) ..............
4) family attire - done 


ni jela just sharing ... mls nak checklist2 sgt ... sbb takut lak ...
centrpiece msih bln decorate .. bilik tidur pending lagi nak decorate .
huh !~

mana2 ade idea jom sharing2 ... doakan erin dipermudahkan segala urusan yer

5 000 orang doakan erin pregnant:

nurul izayani said... [Reply]

hehe..iza yg 68 hari lagi ni pun dah dup dap dup dap..arghhh..

psl makin rindu tu..iza rasa benda yg lumrah..dan kalau boleh jgn diikutkan sgt..sbb makin dekat ni lg la makin banyk dugaannya..dan kalau boleh kurangkn berjumpa..n dun wory, lg 40 hari..muka yg dirindu tu la..akan kita hadap setiap kali bangun tido.hehe..

erin moshimoshi said... [Reply]

izayani : wahhh 68 hari ehehhehe ..

wahh kurangkan jumpe yer ? hurmmm tapi nak x nak jumpa jgk kan .. nnti nk fitting baju n bla bla bla

Cik Lavender's said... [Reply]

slmt menempuh alam baru n smoga sumanya kan baik2 sja =)

Rina Lia (◕‿◕)✿ said... [Reply]

hee..nervousnyee

erin moshimoshi said... [Reply]

lavender : heee amin ..insya allah k :)


rina : heee atut auw .. u rasa nnti .