blackberry wooo

assalamualaikum ^_^

pekena nasi lemak pagi2 ... otot regangan tahap tegang punye .. kaki ringan , bdn segar..
mandi dengan air sejuk .. si DIA suruh mndi air sejuk katanya aura len nanti .. kalau mndi air suam
mata merah la ape lah .nasib gigi x reput dye ckp ...wahh dlu suke aku chubby now nak aku slim melim lak
emang dasar betul mamat ni kan ...




now blackberry ok bukan burberry bkn blackcurrent .... tapi BLACKBERRY :)
wahh dulu berasak nak pakai iphone , galaxy tab , now nak blackberry lak ..
asalnye nape nak tahu jeles la my fiance pakai blackberry setiap hupdate baek dye n kwn2 aku
mesti lambang BLACKbery tu ade.. aghhh siut je ..jelesing menangkap kalbu ..
B , nak blackberry ...wah pakai orderr je aku ek .. akkaka biarlah sape suruh jeles kan aku ..
tapi kata my fiance blh nnti wat hantaran ...

aku suke BB ni sbb aku ni rajen la mengonline so xde wifi pon blh on9 kan2...
model blackberry jangan cakap la .. mmg ade je byk ...
dad aku dah beli iphone 5 masa dye g HK dlu .. mummy aku lak beli ipad ..
rasak aku je keje kan iPad mummy aku akakkakaka ...
now perkeja aku sorang dh pakai blackberry gile jeles aku ...
dye beli 900 je ..biar benor babe !~

korang blackberry nan Iphone mAna best ..aku ni payah sikit bab touch2 .
huh !~



so now kena bajet duit ..samapi tergigit jari ...tidur mimpi BB ea sayang ...
siap la ... masak aku mcm nie ..beli x jugak berangan saje lebih ..huh !!!


bye bye

6 000 orang doakan erin pregnant:

k.h.a.l.i.l.a said... [Reply]

hye ^_^. mcm model la ;)

psst my secret said... [Reply]

comel gile la akak ngn abg tu..hehe sweet2,adik suke..^_^..dua2 comel

iedchan said... [Reply]

heheh beli 2nd hand lagik murah kot..heheh..

erin moshimoshi said... [Reply]

tq semua ehhehee

Nora_Aniza said... [Reply]

hepon mahal pasni boleh la saya buat RQ..hihi

Honey Sakura @ eiMyLiciOus said... [Reply]

eh ehhh header bertukar laaaaaaaaaaaaaa
heheheheheeh.....

http://cheritera3march.blogspot.com/