d.i.y bilik pengantin

salam semua ...

mcm mana semua pagi nie ? ok kan2 ? aku sekarang kaki bengkak u all nak tahu ..
hurmm peha kiri kanan saya senang citer pinggul la kejang plus bengkak . nak jalan dh x mmpu nie ..
rabu dah birthday semua kena beri hadiah pada aku tauw .. aku suke bab hadiah nie ..
bkn selalu dpt hadiah ehhee ..

ok berbalik pd mood d.i.y bilik peranten masih blur .. mcm mana deco2
bout lampu tidur n meja semua i already bring cume deco atas katil je ha .
ingt nak letak frame ke about bunga2 tali gntung ke ..
masalahnye aku x suke lubng2 kan papan katil aku ..
kalau korang nak tahu situasi bilik aku mcm ni ha ...


ha aku nak letak ape kat dinding nie .. papan tu dinding aku . hurm
maaf blur k . aku mmg suke kabur2kan gmbr ahhaha ...
kalau dh mjlis bru aku review btul2 .. ni pun aku crop2 . lallalala
siyes bilik aku kecik je . hurmm xtahu nak deco kan ...

ayoooo sape2 bride yang tahu meneyelsaikan or ade idea .
boleh la komen2 nan i k ...
peace babe


dapat bilik mcm ni besh ek . ehehhe ..aku nak beli kain sikit konyok2 kan .letak kat keliling2 ..pastu tabur bunga ros la lalalalla ... like2 

wow !

5 000 orang doakan erin pregnant:

cik.mila said... [Reply]

eh sama la..kite pun nk tabur bunga ros..nmpk sweet je..eheh

fitria said... [Reply]

letak frame gmbr pastu letak lampu2 je dah.. simple but nice.. xpyh serabut2 sgt..

erin moshimoshi said... [Reply]

mila : ehhehe sweet je kan ..


fitria : kan dh ckp atas post tu .. xkan nak tebuk2 .. saya x nak :)

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said... [Reply]

erin nk diy ke? rajinnye =)

erin moshimoshi said... [Reply]

d.i.y sendiri la :)