HIV test ... +ve or -ve

hye semua ..

kowang sdh buat belum ? aku sudah lepas n boleh kawen hehe .. ayat auta lebih ..aku x ckp tapi doctor tu ckp ..
awak dh boleh kwen .. weeee aku dh lepas tahap kedua .. kursus kawen dah lepas n HIV test dah lepas

waahhh tggl satu step lak !! nak tahu ape ..interview sbb aku bride jhor woo .. atut la ...


ok let me share ye my experience ...


firstly .. aku jangka mmg nak g awal ..sekali tahu tutp kan .. so nak makan2 dulu .. tapi hati nak diet ..so ckp nan en.ning nanti la amik darah dlu ..then kami pergi balik klinik kesihatan muar ..wahh ramai .. xdela ramai mana pun dye cume ramai  ibu2 ngndung je .. so aku tanya nak amik HIV test kat mana ?
doctor tu ckp letak je borang dlm bakul tu dik ..ok ...


clama 15min kemudian pegawai lelaki panggil ..ni sape pengantin nak amik drh .. en.ning angkat tgn dlu ahha
beria2 mamat sorang ni .. pdhal dye takut jarum ..

1) kena amik borang dlu dekat pejabat agama ...sekali beli borang nikah k ..

2) lps tu pergi klinik kesihatan ... korang akan dpt lg satu borang .. isi la korang smpai lebam
xde la byk sekeping je kertas tu ...borang tu free je xyah byr 1.00 ke 2.00 ke 100.00 k ..FREEE

ok lepas je aku letak borang ni paling2 kelakar nak tahu ape ? pegawai tu pggl nama i .. huhuu dedo tbe2 antie ... heee dye suruh aku lipat lak kertas tu masuk dlm envelope sulit tu ..then dye ckp selesai k dik ..
dah boleh kawen ye dik .. aku pon hAAAAA xyah cucuk2 ke encik ...

hahahaha doc tu gelak2 .. eh agak blm cucuk ke belum la .. nombor pon xde... mmg xyah no la dik ..
aku pon citer nan en.ning ..laki paling takut jarum ni boleh dia cakap biar la watpe ckp kite belum amik ..

aku pon marah en.ning .. gila ape ..nnti dh g pej agama dye tye mn result ..haaa ..
ketawa je en.ning ... kelakar gile2 time tue ...

3) time ni pulak untuk cucuk mencucuk ok !!
~ sampai turn nama aku dulu .. mmg ape gurl dulu hokeh ..orang yang cucuk aku ni perempuan muda ..dlm lingkungan 26 mcm tu la ... dye cucuk aku nye jari hantu yang hujung nie .. cucuk2 ..nak masuk kat tempat ape nama tu .. x masuk2 ..sampai 3 kali picit2 xnak masuk dlm lubang tue .ahhaha nurse tu cakap darah ko kedekut nak oi !! ahaha bkn kedekut la kak .xmkn nie ..





~darah ko darah ape dik ..darah O kak .. mmg pekat .wahhh pakai inai msti cunzz ni ehhehe gelak je aku time ..tu tengok tu smpai birat aku nye jari .. dye sedut2 xkeluar ...last2 korang nak tahu ape dye wat nan aku ....


jeng 

jeng

jeng



kena cucuk tang sini lak ..perghh kebas i nak ..susah jugak darah O nie sebab pekat auw ..
uwaaaa sakit smpai malam nyah ... selama ni aku xtakut jarum ..tapi nurse ni masa nak tarik keluar jarum tu pergh terangkat kulit aku ..sengal mcm x pndai je ...



ok tibe turn en.ning lak :)



en,ning darah dye cair warna merah oren ..aku merah itam ..uwaaa senang je dye punye ..
jeles antie nyah .. aiyooo .. dye punye jerit masa nurse cucuk .. ahhahaha ..
saya x pernah amik n derma darah kak ... 

nurse tu ckp muka awak pun dh tahu mcm xpernah ahahhahahaha ...


lastly dapat keputusan waktu tu jgak ..siap blh lepak nan nurse tu ...


REAKTIF OK !!!!!!!!

YAHOOOOOOOOOOOOOOOOO



DAAA korang ...pengalamn aku mmg sakit smpai 2 kali cucuk ..sabar2 ...
nurse tu cakap dugaan kawen ahhaa 

erk ?

7 000 orang doakan erin pregnant:

Fariza said... [Reply]

wah. tahniah. next plan pula. hik3

Nur Kiasatina ^_^ said... [Reply]

Heypp !! Jom bace entry ni . Ade tutorial taknak kene virus kat fb .. Okeyhh ~ http://rock-secretonlinegurlzz.blogspot.com/2011/12/virus.html

Cikpuan rara said... [Reply]

teringat pengalaman rara masa g buat dulu.sakit masa kena ketipt tu.

erin moshimoshi said... [Reply]

sakit kan rara ..

Cik Azizah said... [Reply]

hehehehe dah lega buat kan....xde penyakit bahaya :)

Farhana IezAna said... [Reply]

bace cite erin je dh buat sy meremang bulu roma..mcm mana la nnt agkny..mmg xpernh ambk2 darah nie..

ada kwn sy dl smpai demam 3 hari lps g buat ujian darah..hahaha

erin moshimoshi said... [Reply]

azizah : yup betul2

farhana : hahhaha relax2 xde ape la