honeymoon planning part 2

salam guysss...

aiyak !~ mood now bncang pasal honeymoon je la .. aku pun dh blur niat nak g krabi..
tapi tu la xtahu cre nak search melaui AA .. aku bkn la sebijak mana ? nak kena suruh parent ajar tapi x de masa mereka tu semua ..

tula org nak honeymoon kau pun nak mcm mana kau ni erin oi ..
alaaa memang normal kod pasangan pengantin honeymoon .jeles la tengok mereka yang pndai on9 booking.
puas aku mnx tunjuk ajar .. kak nana pun byk tunjuk kat aku  katanye krabi lg best ..

2 person u can spent 3k only dah cukup .. tapi ade jugak dri pesanan kak nana amik motor sewa je
jgn harap pada tour guide je mahal nanti .. lebih buet 4k tu karang
dah sampai sana nnti sewa moto n pandai2 sendiri je...amek tour guide utk tempat2 tertentu je mcm nk g island hopping or pakej2 lain...mcm nk naik gajah ke, nk tgk ikan ke, pegi sendiri je...kalo semua nk ada org guide, mahal nnti.." 




bykk woo kak nana ni ajar aku gak . aku ingat xnak la dye tolong aku .nsib hati dye mulia ..
harap murah rezeki dye since tengah preggy nie .. now aku blur nak on9 via AA nie ..tang situ aku condem
heeee kak nana pun hubby dye yang bantu .. dye pun xpsti .aku lagi xpasti ...






anyone help me plzzzz.... :(

15 000 orang doakan erin pregnant:

Honey Sakura @ eiMyLiciOus said... [Reply]

erin....try tanya kak put mcm mn sama nk book online ka ape sbb dia baruuuu jek balik honeymoon dr krabi...

http://saniloveana.blogspot.com/

erin moshimoshi said... [Reply]

tq dear...

dhiera said... [Reply]

xnk amek air asia go?

erin moshimoshi said... [Reply]

xbce nie ...
AA tu airasia la syg .. ehhehe..
xtahu nk buat mcm tue

cik.mila said... [Reply]

erin..krabi kat thailand bukan?

erin moshimoshi said... [Reply]

ye sayang :)

dhiera said... [Reply]

saya tahu la dear AA tu air asia. AA tu sediakan flight sahaja. klo grab vacation masa AA go (air asia go) buat promo lagi murah sebab dorang sediakan tempat tinggal, someone pick up dkt airport etc.

klo nak beli tiket dgn AA, make sure jadi member sebab senang nak trace tiket flight kite. dah sign up, pilih lah destinasi, tarikh, details orang yg naik flight, then bayar. dan print ur tiket. make sure emel sekali. senang je~

dhiera said... [Reply]

klo x pun, boleh try amek thai airways. servis dorang pun tip top. makanan pergh... best!

erin moshimoshi said... [Reply]

wahh byk detail .. tapi kena tggu promo siap hotel ea ? lau x xde someone pickup ke

dhiera said... [Reply]

actually, kamu boleh pilih sendiri samada nak fliht sahaja ke flight+hotel atau vacation. depends la. AA go ada sediakan hotel untuk muslim. so, mkn ke solat ke semuanya senang~

dhiera said... [Reply]

klo beli flight je, ada flight aje la~ transportation ke hotel sendiri. nak amek asing2 tapi nak murah, beli AA mase promo. beli hotel kt groupon. yg lain sewa moto aje la~

erin moshimoshi said... [Reply]

oh xpe la slow2 la ek . ehehhe .

tq ea

Hunny Kitty said... [Reply]

good luck..better plan skang..tunggu AA buat promo..lepas tu balun la~

erin moshimoshi said... [Reply]

betul tu dear

mrs irmidrza to be said... [Reply]

hi puteri erin...honeymoon krabi..menarik....hehe...singgah blog...huhu..folo u k..folo me back...salam sayang dari admin B2B 2012 gp..heheh..