kad kahwin dh smpai ...

assalamualaikum semua :)

hurmm pagi selasa ni mcm xde mood je .. selsema , tekak sakit , hurmm senang cter bdn x sehad la ...
hurmm dulu pikir kerja n study saje ..now dh time wedding lak ek .. cepat je masa berlalu ...
huuhuuh..


masa hari jumaat orang kad kad kahwin call ckp kat aku yang kad kwen dh siap .. dah boleh amik yer...
balance akak tggl **** lg ye .. nasb x byk sgt baki lau x kopak gak .. byk bulan 12 ni kuar duit ..
ishhh nafsu shopping len mcm je nak dekat2 nie .. hurmm

wahh balik kul 8.30 mlm mcm tu smpai rumah .. ahhahah first time keluar nan en .ning balik mlm2 hahahhaha
xpe dapat restu kan ..xperlu la perasaan risau tue .. pdhl bkn first time adela gak kali ke 4 kod ..



berat seyh bnda ni ..mula2 datang ingat sikit ..rupenye ni jd rupanya .. kalau kete kncil aku mmg xmuat la ...
nasib juga guna  kete en.ning ... hee ...patut aku yang ekcited ..ni x adik aku lak yg excited ..



ni semua kerja adik2 aku la yang x reti menyabar nak tolong lipat2 ... bygkan bdk laki 8 tahun  pun pndai lipat2 nie .. tgok aku wat sekali terus pndai .. adik yg perempuan lak x pndai2 ..
sian wani xpe last2 pndai kan ..


now just review saje .. lipat x pon ..biar je ..nak guna baru lipat ..cos nanti dh msuk envolope nak tulis nama2 lg ... so nnti rabak n cerca lak kad aku .. dh x cntik kwn2 aku dpt nnti .. cume dad aku je sebok nan kad vip dye .. dye je bz melipat ...

tq dad :)

24 000 orang doakan erin pregnant:

Fariza said... [Reply]

wah. dh sampai. nk 1 :)

erin moshimoshi said... [Reply]

insya allah erin bg ..harap ingat alamat la ehe

Cik Azizah said... [Reply]

yeeyy best2....jijah baru nak order! hahaha boleh la dapat satu kad dr erin ni..hehehe

erin moshimoshi said... [Reply]

haa bru nak order ek jijah .. blh dear.. nnti erin bg k

Hunny Kitty said... [Reply]

jgn lupa kirim kat sini heheheheh

Renee Meow said... [Reply]

haaa nampak design dia sket2....very unique..! :D

erin moshimoshi said... [Reply]

hunny : ok dear <3

renee : heee ..senyap2 :)

ilaSham said... [Reply]

Wahhhh..jangan lupe post kat kita ;-)

erin moshimoshi said... [Reply]

heee xtahu alamat ila

dhiera said... [Reply]

ada nombor kod la dekat kad tu~

V For VenDetta said... [Reply]

boleh hantar satu kat nora

Cik SaL said... [Reply]

beshnyer...da smp....meh2 follow sal
http://aimeecomel.blogspot.com/

erin moshimoshi said... [Reply]

dhiera : ehhehe aah la ade la :P

maszull said... [Reply]

assalamualaikum erin...wah bestnya kad kawen dah siap boleh la bagi mama satu yer...:)

kaklong said... [Reply]

tak sabar nak tgk full version! :)

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said... [Reply]

ok..pos utk sis wajib ea ;)

cik.mila said... [Reply]

eh byk nye..brp ribu nih erin..? mila pun siap lam mgu nih..xsabor blik kg nak tgk..next month boleh stat kasi dah T_T

Liya Laa said... [Reply]

Disini pun mahu :))

erin moshimoshi said... [Reply]

mama : heee alamat2

meera : ye ofcos :)

cik mila : hehehhe aah dear..sama nan erin

liya : ok dear

kak long : heeee tggu nak edar nnti

cik enul said... [Reply]

wah...sronok tgok dah sampai kad kawen!!
mesti excited tgok nama kita ngan tunang kat kad tuh kan???
hehehehhe

erin moshimoshi said... [Reply]

betul tu enul ..suke2

Miss Shikin said... [Reply]

sebulan lagi ye,congrats in advance! :)

erin moshimoshi said... [Reply]

aah shikin

Asfiza said... [Reply]

wahh...bestnya kad khwin dah siap :)

salam perkenalan dari B2B selangor :)
singgah dan follow kamu:)