kehidupan aku sepnjang 2011 ( penutup )

selamat pagi korang :)


hehehhe macam mana la kan kalau kite x hupdate blog untuk hujung tahun 2011 .. weee...menyesal kalbu kan .
belog jadi suram muram, sunyi, gundah gulana, terbiar, dan kosongg. cehh.. dramatik sangat la pulak. semua ni ..
nak blogwalking susah, nak komen komen susah, nak view new update dari blog yang kite pun susah. tapi tak pe, mungkin sebab nye, supaya erin tekun dn preparation  .sekarang musim kawin . setiap hari ..oh tidak. rasa macam nak balik ke zaman sekolah dulu. tak la berat sangat macam sekarang.kan kan ... :'(


now kite imbas semua kenagan manis n pahit ..kalau adepahit la yerk ..
lalalalala


1. perkenalan aku dengan si DIA

MUAHAHHAHA ..banyak giler aku rempuh untuk dapatkan si DIA ... perigi cari rimba ke rimba cari perigi ?aku peduli ape .. masa tu memang aku nekad bagai la ..nak jugak dengan dye . weee  .. suke kowang tahu perkenalan n first time kami jmpe di cinta muka buku la ...
aku ingat lagi dialog xpernah lepas dari kami ... (GNJENG &KREK ) hehehhe ...
itu sampai sekarang ....



muka comel ..pling aku suke pd en.ning aku

2. AKU dipinang orang ..weee



ohh muke aku memang sengaja bagi separuh ..xnak nmpk fullu coz tembam waktu nie ..
perkenalan aku dgn dye 3 bulan terus aku dipinang :)

aku orang bertuah ..aku mmg xhapdate mengenai tunang ..sorry :)


3. aku dapat teratak baru 

semua pemberian orang tua aku .. maaf x showwing ..saje bagi private :)


KENANGAN X MENARIK ..



banyak n memang banyak ..tapi maaf aku mmg sorry sorry x nak show disini ..
walaupon ibarat diari .. tapi2 ... aku tahu ramai follower n silent reader kan2 ..so senyap2 saje la ..





8 000 orang doakan erin pregnant:

laskar pelangi said... [Reply]

wah.3 bulan dah masuk minang:) bagusnyaaa:) semoga awak berdua bahagia sampai syurga :)

erin moshimoshi said... [Reply]

pelangi : heeee aah syg ..kenal bln 2 nk msuk 3 ... xlama tu bln 5 kene risik :)

maszull said... [Reply]

assalamualaikum erin...tahniah yer...moga tahun baru lebih memberi erti lg n akan menempuh gerbang perkahwinan....

p/s selamat tahun baru 2012 erin...:)

miss ain said... [Reply]

salam perkenalan. nice blog.
i link u dear. :)
http://nurulainlatif.blogspot.com/

~ NANA ~ said... [Reply]

alhamdulillah kita masih diberikan nafas utk menghadapi tahun baru...semoga 2012 lebih bermakna k dear :)

erin moshimoshi said... [Reply]

amin ..tq kak nana

khalila said... [Reply]

bestnye bestnye bestnyeee! 3 bulan dh tunang dah. hehe wishing u the very best ye erin. hehe

erin moshimoshi said... [Reply]

KHALILA .... ehhe best ka ?