say Y.E.S dont say N.O

hye semua kawan2 ku .. :)
rindu x rindu x ??

Y.E.S !! aku rasa memang ramai la yang waiting n hunting during this year end sales tuk wat aktiviti shopping kan ! bohong la xnak :) ehhehe .. cam aku memang la kaki shopping seriosly dah lama aku x shopping camgini..tambah pula aku dok muar nak sangat g KL sana ..masa x mengizinkan la pulop .. aiyoo ..
dulu shopping xberagak .. now dh nak married shopping kena la berpada2 .. selalu en.ning tegur nan aku jgn shopping sakan bby .. nak kwen byk pakai duit . hurmm .. mcm2 gelaran aku pggl tunang aku ..
en ning , en sayang , my fiance la si DIA la ahhaha .. sorry k ..aku ikut mood :)


orang kata barang kat sane murah2 ek ..melaka nan kl murah lagi melaka ea ? wahh ni bikin hati aku gelenyah  mcm mana nie .. nak jalan je rasa masalahnye en ning keje la hari weekand .. biasa la abang foto .dye lebih pentingkan hari sejarah orang .. nak g weekdays aku lak kerja smpai malam . ahahha begitulah rutin harian kami.. cehh mcm dah tawen lak :P


takpe orang kata kalau dah dapat chance pergi je erin oi ..jgn smpan dalam hati limpa tue .. nanti dah penuh meledak terbakar lunyai woo .. parah en ning aku nanti .. dh xde sape nak bagi dye hati ..sorry dorlly winky sayang ku my ning .. :) tapi takpe .. hati kalau dah berkenan lekas je grab .. don care money ..
setahun sekali je doscount 70% ni ...kalau aku jd banker aku dh grab semua :)


jom semua kite tejah year end sale ..


korang perasan x header aku dah baru ...cute x ?

8 000 orang doakan erin pregnant:

BudakBudak said... [Reply]

alaa...YES ! YES ! YES !!


Memang nak pegi sangat2.. Ni musim semua girls mengamuk..ye x? hahaha

Razil Tahir said... [Reply]

YES!
it kinda the most awesome season of the year!
jom shopping! XD

erin moshimoshi said... [Reply]

ahhaha budak2 betul2 .. allalalala

εїз Cik Fasya εїз said... [Reply]

wah.bestnye shopping!kt melaka pn best shopping.ri tu kte g alamanda,pastu a week pastu g kt shopping complex kt melaka ni,same jeks..=)

erin moshimoshi said... [Reply]

same je ea... xde beza ke ?

maszull said... [Reply]

assalamualaikum puteri...wah cantik la header baru tu...cute..:)

erin moshimoshi said... [Reply]

eleh yeje mama :)

Miss Ika said... [Reply]

nak shoppim jugak. huhu