cerita khemah

salam pagi ukhuwah ...


sekejap je dah jumaat kan ... esok dah sabtu .. nak raya cina .. dung dung cheng ..
hhohoho hello hello kopi O milo O .. mcm mana kowang ..ramai nak dekat majlis nie ...
renee , mila , azizah , uya , aku ..weeee semua dh gelenyah je ek ...



cantik kan ..betul x aku kata boleh larik2 goleng2 ...
wahhh xsabar rasa nak kawen ..




mcm ni rangka nye ..semua aku source dari en.google ..
sebab nak detail dri "orang khemah" xde kan ..





beberapa hari lepas .. aku dgr dad aku bncang nan  "orang khemah". Aku suka betul dengan marquee tent. Ala, yang omputeh selalu pakai time kahwin tu. Luas. Boleh golek kiri kanan.  xsangka orang tue aku pilih marque tent

Sebelum tu dah called and tanya berapa harga. "Orang khemah" kata, kalau marquee tent boleh muat dalam 60pax dalam 1 khemah. Dan harganya adalah RM800 tanpa kerusi dan meja. Kira ok jugaklah. Itu yang pakai kipas. tapi aku amik yang muat bape 5000 lbh orang so total siap renda n hiasan dalaman serta aircond 

cecah 30k jugak la .. kalau aku memang takut ...tapi dad nak aku ckp ni rezeki aku .anak sulong.






Maka dengan ini, aku cerita pada Encik ning terdiam dye .. hehhee hati suke tu kan ..yelah rezeki kite sape pun xtahu betul x.... mula mula nak cari dewan tapi sewa dewan je dh 7000 untuk 1 hari .. x mampos kalau 2 hari 14000 x termasuk kebersihan bagai ..so dad decide amik je marquee tent ..





mencengkam kalbu aku :) 

nota ketot : nak kumpul alamat n lipat kad yang sebanyak 5000 pcs...terpkse bawak ofis sikit :)

                  

13 000 orang doakan erin pregnant:

Cikpuan rara said... [Reply]

wow ramai nya tetamu.5000?

Cik Emie said... [Reply]

Rezeki u erin :) Alhamdulillah i tumpang hepi n all the best ye :)

shafika fieka said... [Reply]

wow 5000 guest.ramainyer, rezeki..

amy fahmi said... [Reply]

untungnye erin dapat khemah camtu. mesti cantik wedding nanti. :) wish u all the best..

Epa Zarifa said... [Reply]

wah..ramainye guest, sampai 5000? kad 5k gak, jemputan dkt 10k ye? rezeki. congrats dear!

maszull said... [Reply]

assalamualaikum erin...wah ramainya jemputan kan....dah nak hantar kad yer mama nak satu boleh...hehehehehe...bestnya rasa mcm nak pi jer bila erin kawen nanti...:)

Cik Azizah said... [Reply]

meriah tu 5000 orang dear..tahniah!

syuhaidah said... [Reply]

erin ramainye guest...semoga dimurahkan rezeki k ;)

FY said... [Reply]

giler la sampai 500 guest..grand giler!

Rina Lia (◕‿◕)✿ said... [Reply]

Rina nak datanggg hehe

erin moshimoshi said... [Reply]

tq semua ..harap rezeki n permudahkan urusan ape yg yg dirancang ..
aminnn

erin moshimoshi said... [Reply]

dtg la dear

pinkenpaper said... [Reply]

Hi dear. U ada contact marquee tent provider ni x. Really appreciate tq.