contact lense found

Salam everyone. ^_^

First of all, thank you soooo much for your support. nampaknye Malam pertama ni tidur tanpa dengar suara fiance through handphone sangat tough.dah nak mulakan tugasan dye hari ni untuk nikah customer ..auch :( Yeah...for the past eight month memang kami akan call dulu before tidur. Jadi, tidur tanpa dengar suara adalah sangat tak best. *_* sigh.....

Tapi I got a call from him pagi tadi . Yippie!!! ^_^ Apparently, he want now bout my younger brother .maklumlah kena tahan wad hurmm sigh lagi...butttt *happy* coz adik i akan keluar wad petang nie ....kalau dapat pangilan dye ape lagi Terus bersemangat aku nak siap kan prop2 photobooth or anything else ..=P


Ok. Hari ni I nak cakap pasal Color Contact Lens. Dah verangan nak pakai color contact lens masa majlis. Kata English style...nak la bermata biru sekali sekala. Haha. Kidding kidding. 



kowang Lihatla betapa besarnya biji mata dia. =) Teringin nak pakai. Tapi my friend, fika cakap, warne grey kena waktu sanding .jadi aku punye la blur nak cri warna ... Ada tak you girls yang lain yang pakai this type of contact lens yang experience the same problem? aku punye MUA ad bagi i cntact lense baru tapi xpe bnda ni aku smpan je bkn xleh pakai lagi kan ..kalau ni ok pd mata aku .aku pakai nie ..tapi MUA aku nye mcm cntik je :)


what do you think about two type of contact lence cos i dh grab it ... dri my friend rafika anum ...ok je dye jual ... murah n free postage:)


9 000 orang doakan erin pregnant:

intanurulfateha said... [Reply]

kite suke pakai lens kaler grey n coklat. tak over sangat ! ;)

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said... [Reply]

yg dreamy tu cun. =)

erin moshimoshi said... [Reply]

@intanurulfatehasama nan kite fateha

erin moshimoshi said... [Reply]

@Khumaera Ismail aka Mariam Ismailerin pun terpedaya yg dreamy

maszull said... [Reply]

assalamualaikum erin...suka tengok color contact lens bermcm2 color n bentuk dlmnya pun lainkan...:)

erin moshimoshi said... [Reply]

@maszullwsalam mama ... betul la mama ..erin pun suke mcm tu .. :)

Schaz said... [Reply]

i suke color brown n hazel..=) suke tgk org pakai grey, tp muka ku tidak seswai...huhuhu

Damiya Ahmad said... [Reply]

i xsesuai pakai size besar sbb sakit..untuk my wedding i prefer beli yg fresh look sbb nak pakai lame and selesa rase mcm xpakai lens..

erin moshimoshi said... [Reply]

@Schazerin pun suke