first fitting baju nikah

Assalamualikum :)


Alhamdulillah sempat lagi update blog sebelum begelar cik PUAN muda.. hiks.. Hari semalam 23/01/12 adalah hari untuk fitting baju nikah. Seriuss aku excited sangat.. & semalam  jugak aku rasa mood debaran cmpur geram xtahu la nk ckp mcm mana ...


Aku  p fitting pukul 4 petang semalam ... Alhamdulillah baju ok cume design yang aku nak & di tacap2 skit oleh designer merangkap tailor aku.niat nak maxi or mcm dress la tapi ok la style baru nie .. mum aku suke .. Oh ya tailor baju nikah aku ni adalah tailor yang sama buat baju bertandang utk rumah laki nnti..


Baju nikah aku buat dress & ade kedut n meleret 10 inc..xover sgt la meleret dye... aku prefer peach oren ...warna yang jarang aku nmpk org buat nikah ... kebiasaan warna gold,cream putih n grey silver ...warna peach nampk moden n simple n nice la .*bagi aku la* hahaha.. baju nikah tak fully siap lagi sebab nak tambah2 apa yang patut.. baju incik ning  pon aku dah amik..dye wat kat workshop ..hangin gak la dye masa dpt baju tu ..tapi nasib hasil dye ok .. 

aku sampai je masa nak fiting baju nikah .sedih nmpk cntik pstu korang nak tahu tang peha je ade buat kedut2 ok la xkisah la ... masalhnye ketat dong ..berderap nnti aku duduk ... aku dh hangin je ..cakap dh siap siap ..tapi btang x jahit lagi ...aku n en.ning ape lagi nak ngaruk je ..tapi sabar2 je la ...



conclusion mumy aku tgok cos aku ade bawak balik baju tu ..mumy ckp mana baju ..aku pun keluarkan la ..
kakk bengang la mummy baju dh la smpit .butang pun xjahit ... nak hntr kat nyonya biasa bt la mummy .
then mummy ckp xpe mumy jahitkan nnti ..aminn pingang aku pun dh bsr kan skit .
selesa sikit nak pakai ...



baju aku ade meleret sikit ...ingt nk potong tapi mummy cakap jgn la potong ..10inc je kak bkn 1 meter .
nanti orang nak pakai ko punye dh xcunzz nnti .
heeeeeeeeee baek mum :)

aku suke sekarang mummy aku tolong jahitkan ...

10 hari lagi !!

5 000 orang doakan erin pregnant:

maszull said... [Reply]

assalamualaikum erin...wah dah semakin dekat ni baju pun dah siap berdebar2 kan rasanya...:)

S.n.Fariza said... [Reply]

dh pakai mesti comel :)

erin moshimoshi said... [Reply]

wsalam mama ... heeee excited pun ade mama

erin moshimoshi said... [Reply]

heee tq dear

Cik Syazal said... [Reply]

wahhh... x lmbt dh nk akd nkh... oke... sy pn nk tlg neves sma... blh cm 2??? hehe... bj akd nkh sy & veil sy x siap lg... tgh jahit manik2.. (hntr kt kedai hokeyyy... mna lh reti nk jahit mnik2 segala ni...)xpe,br bln 1 kn?? ceh,konon2 x neves ler... anyway,erin... thniah yer??? hrp2 sumenye brjln lncr.. jauh sgt ler mjlis erin... x dpt g... huhu... gud luck k...