operasi lipat kad kawen (9 hari nak nikah)

salam ...




had baru ni aku , kazen dan dan antie n maid aku buat operasi melipat kad kawen wow ! penat tapi seronok! rasa tak percaya nama aku dengan orang tersayang ada kat kad tu Alhamdulillah..Allah kabulkan semoga perjalanan .. weee dulu tengok nama orang len je dalam psgn ..ni tgok nama sndiri yang ade dalam kad kawen tu 




sampai dad pun tolong lipat kad tu yang aku excited ..sebab aku kenal dad aku mcm mana ..
heee yang melipat2 nie utk kawan dye jgak ..kawan aku bape kerat je ..xsmpai seribu pun ...
weeee...




sekarang aku pun otw nak pos2 bagai kad orang .. 
sape nak email erin at nurhazrina12@gmail.com ...expeciaally bride to be ...
hehehhe kowang ape perasaan korang bile ade orang bantu korang nye event n ape2 la ...
mesti seronok kan2 ?






sampai dad aku dah lenguh2 kaki .. aku mmg dh surrender ...baring je atas sofa ..
aku balik je dari busten terus lipat2 sikit terus baring ...
surrender ngek ...
perghhh parah ..




nasib ar majlis aku lama lagi ...
aku nikah awal 2 minggu ... saje nak senang settle ..ape pun nikah kan ..




tq dad .. tolong happy kan kakak n izam .. kami x tertanggung jasa baek abah pada kami .
kakak tahu abah x suke tunjuk kasih sayang abah .. tahu2 je ade ...
kakak teruja n betul2 x sangka sampai macam ni dad habiskan duit ...

kata nye bkn utk aku je ..sekali sbb dye pun dh bape tahun ade la 5 tahun x wat majlis open house n
segala nye la ...so waktu ni la dye nak kwn2 dye ade....


good luck erin for ur big day solomnization :)


30 hari nak sanding :)



25 000 orang doakan erin pregnant:

S.n.Fariza said... [Reply]

sgt comel kad kawin itu.
fariza punya dh dpt alamat kan?

kaklong said... [Reply]

good luck jugak dari kak long! :)

erin moshimoshi said... [Reply]

dh otw sent :)

erin moshimoshi said... [Reply]

tq kak long

e k i n ♥ y u s r i said... [Reply]

x lame dah tue

nk jugak 1

erin moshimoshi said... [Reply]

email kat erin yer

Pen Biru said... [Reply]

nanti upload la kt sini.nak jugak tgok kad yg cun tu

Reensyarinie said... [Reply]

byknya kad...tgk pun dh xlarat :)

erin moshimoshi said... [Reply]

dah nak settle sis

::mai:: said... [Reply]

best nye satu kuarga gotong royong =)

ciksusu said... [Reply]

wah..bestnye dh nal setel..
kte baru nk mula..haha :D

maszull said... [Reply]

assalamualaikum erin...wah byk nyer kad tu nasib baik rami yg tolong lipatkn cepat siap...:)

erin moshimoshi said... [Reply]

hehehehe sekali sekala

erin moshimoshi said... [Reply]

ehhehe erin blm settle ..just nikah je settle

erin moshimoshi said... [Reply]

wsalam mama ....
aah mama nasib ramai yang nolong

cik enul said... [Reply]

bagusnya...satu famly tolong...hehehehe...

erin moshimoshi said... [Reply]

tq

aTy _faRed~ said... [Reply]

dulu kawen kad kawen tak yah lipat..tapi leceh gak sebab kene tulis name masuk sampul ikat ribbon lepas tu baru msuk sampul surat tuk pos..hurrmm...rindu lak saat tu..;p

erin moshimoshi said... [Reply]

rindu ea ?
nanti ade je adik2 sis

~misshuny~ said... [Reply]

erin,nak kad gak leh?..hehe=)
unik la kad awak..

erin moshimoshi said... [Reply]

@~misshuny~GIVE ME UR ALAMAT K

~misshuny~ said... [Reply]

nur azahani binti mat awi,
sekolah sukan bukit jalil,
kompleks sukan negara,
57000 kuala lumpur.

tq yer erin..=)

erin moshimoshi said... [Reply]

@~misshuny~ok noted dear...wah sekolah sukan bkit jalil

~misshuny~ said... [Reply]

majlis erin wape hb?katne?
ne taw leh g..hehe..

erin moshimoshi said... [Reply]

@~misshuny~nnti erin bg kad k :)

kad muar 25hb