review : kasut nikah

Hello darls. ^_^ 

dah 9 hari aku dinikahkan ..tggl majlis persandingan saje ..doakan ye mjlis berjalan lancar ..amin ^_^ 

Hari ni nak reveal pasal kasut nikah. ^_^ aku tak cari something yang vavavoom untuk nikah. lgpon nikah kat rumah belum tntu pakai ksut dlm rumah hahaha , tak perlu la kasut yang meletops. Jadi, ak beli kasut ni yang aku think less than RM100. Tak ingat dah price sebab aku beli masa 3 hari lg nak mjlis. tu mummy erin belanja ehhe

Jadi inilah my nikah shoes. Simple je... ^___^ best la bile dipakai :) Boleh pakai balik and tak rasa macam kasut kahwin. Hehehe ... 





Simple bangat details nya. Sebab material kain tu dah berkilat-kilat....so erin chose something yang simple for the details. ^_^





dats picture from my op

Heh....itu je la cerita pasal kasut nikah erin . Simple aje. Sesiapa on budget but still want some nice shoes for nikah n sanding beli je selipar jepun ..eh gurau2 ehehhe ..


Okay. That's all from me. Wish us luck ye untuk sanding ok . ^_^

10 000 orang doakan erin pregnant:

S.n.Fariza said... [Reply]

cntik kasut. cptnya op upload.
:)

nur amalina athman said... [Reply]

cantik kasut tuu..:)

laskar pelangi said... [Reply]

semoga majlis berjalan dengan lancar ye dear;)

selamat pengantin baru:)

erin moshimoshi said... [Reply]

aah dear cepat je upload ..

cantik yer ..
nasib cntik ...biasa je

LiyanaRaof said... [Reply]

Nice kasut tu :) btw tajuk lagu dekat blog I tu, Be What You Want To Be. Tuto letak music? Ada rsanya. Eh lupa, haha. Later i buat kay ^^

nurul izayani said... [Reply]

cantikk!! :)

maszull said... [Reply]

assalamualaikum erin...wah cantiknya kasut tu...:)

erin moshimoshi said... [Reply]

@LiyanaRaofok dear ehehe

erin moshimoshi said... [Reply]

maszullwasalam mama ... tq murah je ni mama

Cik Azizah said... [Reply]

comey2..nak2 effect gambar tu tampak lebih menarik dan mewah!