1 bulan sudah

Rasa baru semalam melihat mukanya berdebar berjabat tangan imamku waktu hari pernikahan itu :D


Tup tup, dah sebulan aku bergelar isteri.


Hishhh cepat betul masa berlalu. Alhamdulillah.
ramai yg tanya, mcm mana life sekarang?

Jawapan aku, biasa2 ajer :D
Seronok, gumbira, manis, masam..semua la ada.
Sedangkan lidah lagi tergigit kan.
Lagi2 la kami yg baru nak mengenali hati budi yg sebenar :D
Hanya doa yg mampu dipanjatkan agar ikatan ini sentiasa di limpahkan rezki dan keredhaanNya.

lain sangat bile dh berkhahwin .. 
dulu bergaduh selalu , dah kahwin kurang bergaduh ..
dulu nak dating limit time , dah kwen dh xde limit dah ..
dulu ade sorang je ibu bapa , sekarang dh de dua ibu bapa ..
dulu boring makan sorang2 , sekarang dh de peneman ..
dulu x minum kopi sekarang dh minum kopi cos FIL minum KOPI 
dulu tidur peluk bantal je , sekarang dh de bantal hidup :) eeehehe


semalam berjalan sakan tapi di johor saje ... 
setakat lepas masa je la .. tu pun kebutulan g kluang jumpe family sepupu dad..
ade kenduri kahwen .. so aku balas balik ..time aku kwen dye datang ..

so kite layan gambar je hoekeh ...





Kepada suamiku,

Saya amat menyayangi & cinta akan diri awak...
Awak tetap yg paling handsome dalam hati saya tau.


20 000 orang doakan erin pregnant:

FY said... [Reply]

so sweet..kak FY doakan erin dan husband berbahagia hingga ke syurga..insyaAllah =)

::Aja:: said... [Reply]

comel!!!:)

~ NANA ~ said... [Reply]

alhamdulillah dh sebulan...

semoga bahagia & semoga kita sama2 makin matang dlm mengharungi alam rumah tangga...amin :)

aneem said... [Reply]

comeynya,,,,

erin moshimoshi said... [Reply]

@aneem apa yang cmel je tu aien ? ehhee

erin moshimoshi said... [Reply]

@~ NANA ~aminnn harap begitulahh

erin moshimoshi said... [Reply]

@FY amin ...FY pun cpt2 la nikah

puan.mila said... [Reply]

best kan dear...tido mlm if xde asben kt sisi ase lain sgt..hehehe..

maszull said... [Reply]

assalamualaikum erin...Amin..:)

erin moshimoshi said... [Reply]

@puan.mila aah mila ...kadang2 boring kan

kaklong said... [Reply]

SWEEET hokey! :)

jelesi kak long tgk, kak long mhitung hari je ni...lagi 6 hari je...! :)

kaklong said... [Reply]

SWEEET hokey! :)

jelesi kak long tgk, kak long mhitung hari je ni...lagi 6 hari je...! :)

erin moshimoshi said... [Reply]

@kaklong tq kak long ..wah debar2 x ?

lady sempoy said... [Reply]

wah..da sbulan??ble nk de bby plk??

erin moshimoshi said... [Reply]

@lady sempoy otw hehehe ..ade rezeki cpt2 la

Cik SaL said... [Reply]

manisnyer..(sweet kn...)..semoga bahgia smp akhr hayat okey

Nora_Aniza said... [Reply]

seronoknya..semoga akak bahagia sampai ke syurga...

erin moshimoshi said... [Reply]

aminn ..begitula hendaknye

erin moshimoshi said... [Reply]

amin ..tq atas doa kalian

soulz perfection digital said... [Reply]

tahniah erin...rasa nak kawin lak bila baca blog ni..:)