review 2 : official photographer in my wedding n tandang



 dari kecik sampai la ke kahwen masih x leh lupus dgn dunia photography .selalu main snap pic melauli hp sony buruk je xkira dimana berada ..cermin tandas pun jadik kan .... selagi hp x pecah xde nye nak behenti .., oweesome smpai org ckp dh lali camera tu tgok muke ko .. asyik snap je .. masa mandi xnak la ko snap ahhaha.....

jeles la tu ... 

tapi semenjak dah kahwen termatri la official photographer (OP) saludin ismail n photoshooterz, sifat tu menjadi TAK Tak keruan dah sebab ade DSLR bsssrrr punye ... padahal laki aku ade tapi masih nak orang punye hasil ..,mcm mana nak suh laki aku amik padahal aku n laki aku kawen ... 


OP aku memang sporting gile .. semua kepala dye leh layazzz ... pada awalnye aku ingat dye ni garang .. tapi lama2 best pulak ..maybe x biasa kan .. sebab selama ni aku ni selalu dimanjakan x pernah disuuruh n dipaksa n dimarah ... tapi OP aku lebih suke aku posing sndiri .. sebab ape pada dye poss sndiri itulah yg trcntik ..
aku pikir2 balik betul jugak ... sbb kite rasa diri kite sweet sangat bile poss sndiri .. 

tapi tapi tapi tapi ,....................................................

xde la 100 % suruh aku n en.ning poss sndiri .. gile ape .. bab moment spontan je poss sendiri yang laen OP aku la poss kan :)  aku suke gambar aku .. nasib facebook boleh 1 je LIKE ..  kalau nak like lg kang ter UNLIKE pulopp ... no no no no cannnotttt kata aiman :P





kite layannzz picca dari Saluddin Ismail & The Photoshooterz Kroniz


NIKAH 


































SANDING 







 TANDANG





sekarang aku nak promote pakaje dye ..
aku memang suggest ko amik dye .. aku nye package something 5K *MAHAL ??  tapi puas hati beb ape aku dpt .. pastu 4 photographer .. tapi abang din ttp main dlm group .. :) aku baru je dpt cd dari beliau ade 8 keping . lagi 2keping xdpt lagi ..so totally 10 cd .. puas tgok hahaha .. tp cd dinner aku hilang :(


16 000 orang doakan erin pregnant:

S.n.Fariza said... [Reply]

CNTIK. awak pakai tudung lg cntik.

Asfiza said... [Reply]

wahh....5k with 10 cd? berbaloi lah....

CikPuan Azizah said... [Reply]

tengok gambar pon dah tahu cantik erin! erin pandai posing cantik!!

erin moshimoshi said... [Reply]

@Asfiza heee mmg berbaloii

erin moshimoshi said... [Reply]

@CikPuan Azizah erin mmg minat pos jijah ehehe

FY said... [Reply]

wahh..5K???? perghhh..video amik dkt sape erin?

erin moshimoshi said... [Reply]

@FY erin nak hire len semua fully booked .. so hire uncle suami erin jer :)

Cik Racha said... [Reply]

mmg cantik n all OP the best.. coz fika pun ada sama menyaksikn segala2 nya. heheeh mmg terbaik siap ttongeng2 tbaring2 OP tgolek2 dieorg dok snap picha.. mmg sporting n terbaik sgt la.. hasil pun mebangga kn..btw rin syg how that cd for dinner lost? ce cari ada punya~

Cik Racha said... [Reply]

mmg cantik.. gamba nye semua super duper gojesh lg la model2 nye yg sporting like psgn pgantin nih.. eheheh.. fika yg saksi kn sndiri d sbalik tadbir OP2 siap ttogeng2 tgolek2 ada yg siap baring sama utk dpt kn picha yg terbaik n bkualiti..
sgt sempoi n menarik!~ heheeheh btw dear hows dats cd for dinner lost.. sayang je. gamba mlm tuh lg menarik..

erin moshimoshi said... [Reply]

@Cik Racha fieka ...u saksi kan . eheheh menarik kan .. mcm nak sanding n poss lagi jer :P

huhuuh xpe abg din blh burn semula ..nasib dye memahami ..mmg menarik pun

Hana Soffelia said... [Reply]

Alah membeli menang memakai, biar byr mahal tp berbaloi. Memang cntk gmbr u. ^_^

~ NANA ~ said... [Reply]

fiwittt...sweet gitu! ;)

cik helena said... [Reply]

cantiknye la hai!

maszull said... [Reply]

assalamualaikum erin...wah so sweet nyer...:)

hazlynda kushairi said... [Reply]

Kalau OP Abg Saluddin memang ohsum!

erin moshimoshi said... [Reply]

@hazlynda kushairi betul2 .. x rugi x nyesal pun amik dye