speechless thursday

hari ni 1.3.12  bermula permulaan bulan 3 ..
berakhir nye bulan 2 ... tidak berakhir bg bulan teragung aku ..
banyak kenangan bulan februari nie ...
sangat2 banyak n bererti pada aku ...

pada bulan 2 iaitu 4.2 aku telah sah menjadi isteri kepada en.ning
pada bulan 2 jugak genap hubungan kami setahun ..
bulan 2 jugak la aku beranding n bertandang ...
dannnnn bulan 2 juga aku nak baby .. eh belom2 hahhahaa ...men2


4.3.12 jatuh hari ahad kan ... genap hubungan aku nan izam nikah selama sebulan .
sekarang badan aku xsedap je .. mengntuk , nak muntah je tapi x muntah !~
hurmmm maybe pagi2 kan .biasalah pagi mmg payah nak aktif kije ..
tghari pun nak loye je .. mkn byk sgt ke ...
masuk angin ke .. hurmm biar la ... janji jgn pengsan sudahh ...


malam n petang or time makan la rasa kurang je nak makan ..
alasan aku takut gemuk .. boleh gitu ?
husbnd aku dh pelik smbil bsing nape xnak makan ..
xmana gemukk nye ....
aku ni kalau mkn x nak banyak2 dh nasi ..
kalau kek or kuih kerepek2 aku boleh ....

peliksss speechless ... inikah salah satu kemurungan selepas kwen ?
bukan happy bahagia ke ahhaha a...


mood hari ni : malas nak hupdate blog sbnrnye tapi kuatkan semngat saje la :(

8 000 orang doakan erin pregnant:

S.n.Fariza said... [Reply]

:D.
dh lama x on fb. x dpt tgk pict wedding erin comel. tgk mcm mewah je wedding. lucky :)

erin moshimoshi said... [Reply]

S.n.Fariza nak tgok ke nnti erin update ok2

Mr & Mrs Chenta to be said... [Reply]

hehe. tak tau la plak mcm mn.. sbb blum kawen lg.. ;p

aah, takde tmbh gmbr kawen ritu ke kat fb? suke tgk.. cantik.. =)

ibuhebat said... [Reply]

macam ada isi je tu.. cek lah :) tahniah...
jemput ke blog akak http://hebatkan.blogspot.com

Cik Azizah said... [Reply]

erin kalau loya2 pagi tu morning sickness! cek la..mesti ada berita baik tu :) tahniah!

Fiza Zainol said... [Reply]

wahh dh ade isi kot...kte pny tarikh nikah same la.. :)

erin moshimoshi said... [Reply]

jijah : tkut la result x betul :(

fiza : yeke ehehee

Zuhraiqi said... [Reply]

wahh tanda2 pregnant tu dear!hehe

congrat dear for ur wedding!cpt2 la upload pic wedding..xsbr nak tgk!

congrat again dear!

umur kte same tp awk dah jd isteri org dulu!hehe


jemput ke blog sy yea...www.cosmoladiess.com