im PREGNANT !!! oohhhh

ohhoho xoxo ... aku dah lama abaikan blog aku ...
last hupdate bulan 8 .. bape bulan tu lamanya ?
hhhohohohohohoho sian my blog ...

^ _ ^ ^ _ ^



@ _ @ @ _ @ 


~ _ ~ ~ _ ~


Terasa bagaikan tidak percaya!!!!!!!

Benarkah apa yg aku rasakan itu??????

Jelas dan begitu nyata sekali keadaannya!!!!!

Gembiranya tak terkataaaaaaaaa!!!!


 perasaan itu terhenti pabila aku buka mata rupenya sekadar mainan tido semata!

ayooooooooooooo !!! mimmmmpiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii semata2 ...

sekali ku celik kelopak mata jam menunjuk kan 5.00++ pagi ..

apekah maksud mimpi ini disebalik sebelum subuh ??

adekah kenyataan ??? adekah tidak kenyataan ??


jawapan korang ??

ohhoho selebihnya hanya ALLAH yang mengetahuinye ...

harap mimpi ini benar2 kenyataan ... siapa yang xnak mengendong2 anak2 kecil .. jelessss 

AAMINNNNNNNNNN..................

8 000 orang doakan erin pregnant:

cik nana said... [Reply]

insyallah moga menjadi kenyataan..ada rezeki nya nanti ;)

Farhana IezAna said... [Reply]

baru nak excited tp rupanya mimpi je..

xpela insyallah nanti ada rezeki mst dpt..

Cik Awin said... [Reply]

semoga ada rezeki utk korg berdua nnt ye ;)

Syaz Rozelt said... [Reply]

InsyaAllah pregnant la tu if ada rezeki..hihi

khadijah said... [Reply]

tak ape mude lagi, nanti Allah bagi rezeki tu, doa banyak2,... baru follow ur blog, nanti singgah la blog dija.. salam kenal :)

Aeen said... [Reply]

InsyaAllah....saye dlu mimpi pregnant..time tu subuh..terus bgn gi toilet wat test..skali alhamdulilah..pregnant rupenye..mimpi jd kenyataan...:-(

dilla nadila said... [Reply]

insyaallah.....tak lame lagi tu...amin :)

erin moshimoshi said... [Reply]

amin amin .. berkat doa kawan2 semu kan ... sekali twin .. boy n girl hhehhee