jom shooppinggg


Ada sesiapa tak di sini yang berminat nak beli Baju Moden . Memang cantik . Baju baju ni semua ada dijual di Knitty.my by Hera Helmi . Kalau ada yang tanya pasal materialnya , memanglah high quality dan lace . 

sebelum kehabisan stock, sebab terlalu sangat panas jualannya, apa kata, korang cepat cepat beli baju baju  ni. baru berapa hari keluar, dah berderet deret orang order. tak kan nak tunggu geget jari kot 

aku dah tengok sendiri semua collection yang tersusun hebat di Boutique Knitty.my  material yang sangat berkualiti, korang akan berpuas hati. harga??? jauh lebih murah dari apa yang korang sangka.

kena selalu check website Knitty.my by Hera Helmi Sebab ??? dia sentiasa hupdate design2 mereka , design??? sungguh style la jgn ckp la . 

jom shopping!

Cuba korang tengok salah dua contoh kain LACE dari HH Collection ni :









 THIS MY FEVERET COLUR .. aku xtahu nape aku suke ni .. kalau aku kurus dah lma aku pakai .. 
insya ALLAH ..... tggu SLIMMM 

Owner Name      : Hera Helmi
Contact Number : 017-3444882
Website              : www.knitty.my
Description          : Collection of lace attached with ribbons/buttons..Dress/Tops/Skirts/Handbag from lace material..All dress is free size.
                    All dress is modest yet elegant..
                    Price is from RM79-RM99 only !! 
                    Provide sponsorship for Runway Fashion Show,

Magazine Photoshoot,TVC. Do contact us for sponsorship's term and condition.
                    Promotion : Buy 3 pieces and above entitled for FREE SHIPPING..


2 000 orang doakan erin pregnant:

izfanora said... [Reply]

suka jugak yg coklat tue.. mslhnye, izfa dh ada yg putih, tp xtau nk guna bila.. haha.. membeli mmg mng, bab memakai mmg kalah.. :P

erin moshimoshi said... [Reply]

izfanora hehehehe pakai je la yunk cntik tau :)