breakfast ala barat @MCD MC



dari dalam kereta lagi en. ning dah ngajak makan mcd katanya 
terliur nak makan pancake .. 
start dye kecur masa tengok master chef ...
ayoo mempengaruhi kuat la masterchef ni 




Serius sangat sedap sebab masa dihidangkan memang tengah panas. Hotcakes ini ala-ala waffles. So, memang sedap dimakan masa tengah panas. Then dia letak madu atas hotcakes itu. Memang lagi sedap la. Bila masuk mulut, perghh!! Lembut & sangat menyelerakan. Then air boleh pilih either coffee or tea.
 saya suke prefer tea. 


 selera bukan men besawww lagi huh.
sekali baru je makan hash brown..kepala aku dh mula rasa pening
berfikir cmne nk abiskan sume tuh..
wekk..
kenyang giler..


eh2..td cakap kenyang giler..
tapi licciiinnnnnn jerk..
haha

cume roti atas bawah je kkekeke


4 000 orang doakan erin pregnant:

Hanih Borhan said... [Reply]

salam,
hash brown dia memang sedap,tak puas kalau makan 1 je...haha

erin moshimoshi said... [Reply]

hehhehehhe kann

outbound malang said... [Reply]

salam super sahabat,
tetap semangat dan sukses selalu ya
ditunggu kunjungan baliknya :)

prog muten said... [Reply]

Kami pembekal strip ujian kehamilan dan ovulasi dengan harga yang murah tetapi berkualiti.
Kami menjual secara runcit pukal dan dropship.
Harga serendah RM1.00/pcs.
Lebih banyak anda beli, lebih DISKAUN kami beri
Untuk keterangan lajut lawati blog shop kami:
http://kit-ujian-kehamilan-murah.blogspot.com/