kerap ke tandas ??





letih la gamaknya mcm ni kan .. selang 10 minit buang air ... bukan sembelit tapi buang air kecik .. huh nak kata kencing x lawas .. sekali kncing mcm org kepuasan ... xmngkin kencing x lawas kan .. nak kata aku mnum air sebotol setiap minit tidak ...

1) ada mengatakan erin ni stress n panik mmg ketandas .. tapi persoalannya ape yg nak dipanikkan ..

2) ade mengatakan simptom awal kehamilan . ho kalau ni mmg semua org nk dgr kan lagi2 aku ...
    masalahnya due aku nye period mggu ni .. xpe la tggu sahaja la ... batuk demam aku bile nak baik lahh *tetibe*

3) ade mengatakan aku terkena jangkitan kuman iaitu kencing kotor .. ho ni mmg menakut je .. org pesan kerap mnum air bali .. aku setiap hari mmg wajib ade air barli .. so kesudahannya ????


kawan2 , makcik2 , rakan sepejabat , org tua aku mengatkan ..................................................................











tggu due period kau bulan ni ..jika xde ujian UPT ... jika datang maka segeralah ke klinik buat ujuan sekian2 .. terima kasih ...


tapi ape pula pndgn uolls ??

ok daaa nak ke toilet lagi ..huh jemu mkcik tnds tgk muka aku jer*

10 000 orang doakan erin pregnant:

cik enul said... [Reply]

awak..sy sedang mengalami masalah yg sama..tp smalam dah jumpa doc..doc cakap, itu normal tuk org yg baru kawen..doc tuh cakap ade infection kat urine kite..so die bg ubat..kalu erin takut melarat, juz g jumpa doc, insya'allah, smua nye okay...

dhiera said... [Reply]

erin, kite aritu 2 minggu sebelum delay period dan confirm pregnant dah macam2 rasa.
loya sepanjang hari, sakit pinggang. kemungkinan erin pregnant kot. mane tahu~ jeng jeng... klo ada good new, khabar2 kan ea.

erin moshimoshi said... [Reply]

@cik enul enul .. yeke yunk mcm tkut je dgr .. erin g nnti la mggu dpn ke

erin moshimoshi said... [Reply]

@dhiera insyaallah my dear... tprisau xde ..kalau blh nk skrg ehhee

azizah :) said... [Reply]

ada 2 kemungkinan erin..

1. mybe pregnant.. bila pregnant kerap ke tandas tiap berapa minit..sebab menekan pundi kencing kita..

2. kencing kotor..bila bersama suami.. kuman mudah masuk.. jadi kedudukan pundi kencing kita yg pendek mudah di jangkiti kuman..

apa2 pon jika delay period cepat la cek doktor yer.. jijah doakan ada rezeki erin sempena tahun baru ni.. Amin..

adnil linda said... [Reply]

salam kenal...heee,mebi ad isi la tuh..kalo tyme linda dlu,asek mkn je...smpai pelik ngan dri sendri...hehehe

Miss Nurun said... [Reply]

ho, baik pg klinik terus. dr susah hati xsudah sudah.

Wan Afzan said... [Reply]

kalau kencing kotor rs sakit , bkn kerap kencing rsnyer.. sbb penah kene kencing kotor.. azab jgk..

M uinvest said... [Reply]

Assalamualaikum, Ada baiknya sambil sambil online and sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Average ROI ialah 15% setiap bulan dari pelaburan anda.

Link : http://malaysiauinvest.blogspot.com/

PS : Boleh PM saya or email di myuinvestnet@gmail.com

MizzTina said... [Reply]

better jmpa doc...