secret admire secret recipe ???


semalam punyer citer, hubby tanya nak g mana yang hari ni .. xkan nak terus balik muar .. dah lama kite x berjalan asyik kerja je ... fuhhhh fuhhh .... dengan pantas nye aku jwb jom g secret resepi kat aeon bandaraya melaka ....



Sejak dua menjak ni teringin sgt nk makan kek secret recipe . aku dah fikir banyak kali dah, nak makan ke tidak . Berat badan dah semakin naik  rasa2nya mcm dah kurang inisiatif nk reduce fat...hmm..biar jelah dulu. Mana tau lepas ni nak slim down balik kan...hehehe. Baiklah...kita tinggalkan dulu permasalahan diri sendiri. 


 rasa macam kepuasan jiwa dan rohani bila dalam telan mende alah yang aku idam2 kan . 



ok daaa

1 000 orang doakan erin pregnant:

azizah :) said... [Reply]

sedappnya erin.. seronoknya duk semenanjung..macam2 makanan sedap2 dapat makan.. ada SR ni..tapi jauh nak cari..emm