seharian bersama tersayang



semalam iaitu hari ahad sememangnye hari berjimba2 dengan tersayang ... not my hubby but my besty ( fieka anum ) ..
ohhohoho selepas hampir bosan dengan seharian tanpa aktiviti, waktu nie jugak , fieka ditalipon oleh aku  malam semalam dengan rancangan dalam kepala otak nak suruh bawa ke sogo . jyeah! tepat pukul 10pagi aku tibe di TBS ..



masa ni nervous campur pe dah .. aku naik train ke putrajaya .. orang tu kata platform 2 .. tapi xde lmbang platform 2 .. ayoo bongek tahap ayam tercekik angsa la ... brrppp ... wassap2 fieka aku katne ni ... mana satu area aku ahahha... baru la aku tanya org lega2 .. nak harap fieka dye nye train pun stuck kat PORT KLANG .. heeee masa tu mcm nak nangis bile g negeri org naik train ahhaha





bila dengar saja kami nak ke sogo, hati aku berbunga mekar umpama bunga ros yang aku rembat kat rumah jiran pakcik aku tanpa kebenaran........ 

oh. sambung balik. sambil bersiap siap, aku dah sediakan sedikit list barang barang yang aku nak beli

  • M.A.C 
  • BRUSH MAKEUP
  • FOUNDATION
  • POWDER
  • M.A.C MINERALIZE VIT C

SEJURUS je dapat beli semua ni hati aku berbunga lagi sekali .. sekali  je aku jejak sogo sebelum ni belum pernah .. punye simpan gaji aku semata2 nak beli barang makeup kesayangan hati ... huhu ... suami kata muke aku sesuai pakai produk ni .. hohoho mahu x muke bile dimakeup sekata nye nice sangat ... 


then aku take tren untuk ke imbi pulak rushing to TIMES SQUARE ... oh men sesat manjang naik tren pusing nye macam tawaf safa maruah .. memang sengaja tau fieka xnak bagi akubalik awal .. grrr ... pdan muke kaki krem sndiri hahaha ... nasib pakai kasut flat ..









selesai je sudah balik melaka semula .. cukup la jalan satu hari .. itu pun letih nye oohho ... btw happy birthday my dearest friend :) miss u much much barter finger la yunk 


layan la muke kami yang x semerah

3 000 orang doakan erin pregnant:

Engku Muzahadin said... [Reply]

Hai! Jalan sini baca entri & FOLLOW sekali :) Jumpa link dalam Grup Blogger Tegar! Keep in touch ^_^

http://engkumuzahadin.blogspot.com/

outbound malang said... [Reply]

salam super sahabat,
tetap semangat dan sukses selalu ya
ditunggu kunjungan baliknya :)

prog muten said... [Reply]

Kami pembekal strip ujian kehamilan dan ovulasi dengan harga yang murah tetapi berkualiti.
Kami menjual secara runcit pukal dan dropship.
Harga serendah RM1.00/pcs.
Lebih banyak anda beli, lebih DISKAUN kami beri
Untuk keterangan lajut lawati blog shop kami:
http://kit-ujian-kehamilan-murah.blogspot.com/