idea : impiana membantuku



bile nak menjelang ramadhan n raya baru lah nak terhegeh hegeh cari majalah 
IMPIANA la , DECO la .. dan lain2 bagai majalah la ..
pening aku kat kedai tu .. tapi tengok semua decoration orang high class..
kalau impiana nie ade level2 mcm kite yg gaji kecik2 je 
and anada mampu untuk mengubah suaikan ..

bile dah niat nak deco2 nie mula la datang gile royan aku
lagiLar susah kaLau aku tetibe rase macam nak shopping beli barang2 rumah...
tetiber rase nak beLI sarung kusyen baru..
dan  rase nak tukar Langsir baru...konsep side lamp baru..
eerr.... karpet baru...

hahaha... besh kaLau dapat sofa baru....aku suke sofa yang lembut2 nie .. sofa aku tu nampakexecutive sikit la...agak x menyedapkan ... tapi org yg datang semua suke je landing..
paLing teruk tetibe aku bosan tengok kaLer dinding rumah aku..
dan rase nak tukar cat baru..! aku rimas cat yang sedia buruk di rumah sewa aku..
walaupun sewa tapi aku yang duduk hokey .. so kalau balik rumah penat kerja 
rasa nak tenang pilihan baik rumah sendiri ..
kaLau setahun sekaLI pon aku rase dasat..

eeerrkk... kaLau waktu tu ade duit tak per..
tak yah citer banyak.. start enjn terus pikir mana aku nak habiskan duit aku nie 
tapi kaLau takde.. 
diam2 jer la sekadar tenung rumah cantik daLam majalah jer....ngeh2 ngehbeli sikit lama2 rumah pun lengkap kan ...
aku bukan ape bile beli je .. dapatla aku bawak rumah baru aku yang dah beli sejak belum kawen lagi..












impiana buLan JULAI 2013 dengan TRADEMARK EDISI KHAS ramadhan & aidilfitri
aku suke decoration rumah yang sederhana kepada gahh gitu..
walaupun pada harga yang minima ..!! hahaha fluuuu
fenggsannn @_@

 



langsir raya ?? korang tukar x ? 
aku rasa nak tukar la ... aku malas nak jahit2 or upah parent aku jahit
beli dah siap lagi meringan n menjimatkan ...
xpayah pening2... siap beli pasang ...


p/s : korang ade plan x nak beli langsir dekat mana yang murah n cantik ... kemasan pada jahitanye

5 000 orang doakan erin pregnant:

azizah :) said... [Reply]

wahh erin.. pasti rumah erin cantik pasni..

erin moshimoshi said... [Reply]

@azizah :)

wah jijah doa tu ..thanks .. harap menjadi la kami punye idaman

Che Rosliza Che Mat said... [Reply]

wah....nak deco menjelang raya ya erin hihihi

papa said... [Reply]

Cargas nak raya ni...br berapa hari puasa...hihi

Mrs.aisheiteru said... [Reply]

Hi follow ur blog. TQ for visiting my blog.