♥ dua hari before recepttion ♥


get from OP :)


hari ni mahu x aku bertungkus lumus siapkan kerja aku ..
maklumla nak cuti kan ? cuti mcm sebulan je .. 
bermulalah cuti aku esok ..tapi esok aku setengh hari la .
pastu hari selasa or isnin dh naek balik ..sedihh ?? ofcorse sddh 
kata parent spent cuti nanti nak jalan luar negeri cti ade... follow la 
penat ke x nasib .. inai dijari msih merah sdh kena kerje 
sebabbb ??

penapit aku yang sekian lama berkenalan dri laman sosial myspace ke ym ke facebook
tanpa bertemu .. baru ni la first time kami akan beremu ! cara x ?
4 tahun kenal last2 jd bridemaids aku .. wahhh 
giler teruja itu minah !!

nak tahu sape ?? tggu aku reviw afterr event 
kat tmpt kije aku aka blkg je rumah aku dh mula orng pasang2 khemah ..
weee kenapa mcm x sabar nie ..


aku harap semua nye berjalan dgn lancar la ..
dan aku juga berharap hujan xde la berdrai2 turun membasahi event ku 
aminn !~

fitting baju sddh ,tggl pickup esok lps jmput bridemais
nak amik baju khatam quran ..
harap lncr la adik2 ku mengaji nanti :)

harap juga dipermudahkan segalanye ... MOHON AMPUN DARI KALIAN SEMUA ..


7 000 orang doakan erin pregnant:

Farah Hanis said... [Reply]

Harap2 ye, amin :)

aTy _faRed~ said... [Reply]

semoge dipermudahkan semua..insyaallah..:)

maszull said... [Reply]

assalamualaikum erin...insyaAllah amin..:)

*Miss Syahnia* said... [Reply]

dear u like nice sgt..sweet!
tahniah dah jd wife skang ;))

*Miss Syahnia* said... [Reply]

dear u like nice sgt..sweet!
tahniah dah jd wife skang ;))

*Miss Syahnia* said... [Reply]

yunkk nnti cpt2 upload pic wed yea ;))

erin moshimoshi said... [Reply]

ye dear... nanti i upload banyak2 k :-)