settle semua

esok aku cuti ..so hari nie aku bertungkus lumus menyiapakn semua kerja2 aku..
xnak la partner aku yang baru ni susah .. nasib dah pandai skit2 .. bdk junior lagi kan
sebab hari last aku kerja ..

cuti aku xamik banyak sebab event xbesar...
selasa naek la balik ..kejap je kan ..save cuti la nak dikatakan ehehe
petang ni aktivviti aku ?

petang pkul 2pm       - ke SPA ... walaupun lewat dh tapi masa ni je aku free .

malam lepas maghrib - menunggu kak siti kawan kak alice... kak alice merangkap akak ipar aku nanti ..
untuk membuat inai dirumah .. best sebab kak alice sponsored ..suke2 .. sebab aku ngah bntu nak cri inai nan sape ..aku nak betanya orang segan ...

akak siti call aku ari raabu ..

cakap ape ? nanti masa review henna baru aku citer2...

jeng2 ....

aku dapat 2 kali inai ... untuk nikah n sanding :)
tq kak alice :)

sebab ape 2 kali ... nanti asti akan pudar ukir2  tu ...

full apackage siap my groom :)

11 000 orang doakan erin pregnant:

Cikpuan rara said... [Reply]

selamat bercuti dear.

erin moshimoshi said... [Reply]

@Cikpuan rara tq rara

S.n.Fariza said... [Reply]

ALL THE BEST :)
insyaAllah semuanya berjalan dgn lancar.

dhiera said... [Reply]

tahniah in advance dear~

laskar pelangi said... [Reply]

wink wink wink:)

pakai inai elok2 nanti.jangan comot2:)selamat bercuti ..

Cik Azizah said... [Reply]

semoga di permudahkan dear :)

erin moshimoshi said... [Reply]

tq semua .. harap ok la semuanye

syaz@rozelt said... [Reply]

x sabar nak tengok hasil henna tu nanti~

Miss Ika said... [Reply]

Tahniah in advance dear.

maszull said... [Reply]

assalamualaikum erin....majlis berinai bersama keluarga yer...:)

::Hijab::Is::Indah:: said... [Reply]

Congratz Erin...Hey cantik jom singgah blogshop I ..ade banyak koleksi terkini!!Tudung RM 25 je n Free postage!!