dulu dan sekarang


maaf dri entri semalam aku dok cerita tentang life after married jer ..
masih wangi kan .. harap wangi selamanya .. jangan sampai busuk . amin .
masa sebelum kawen memang semua sendiri ek ... pakai basuh mandi masak semua sendiri punye perut.. hdup nan pasangan kite samakan masa zaman bercinta ...


masa bujang semua x boleh kan ? ade je orang mengata ,. bebual dpn pintu pun dh kepoh satu halaman kampung ..haishh ....






tapi sekarang dah kawen amacam ???jawab2 :P 
_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________(tidak melebihi 100patah perkataan)

boleh la isi ikut suka hati kambing limpa korang yer .. mestilah warganegara yang sudah berkahwin ..kepada yang belum nak isi boleh tapi bayar 2 kupang satu huruf ehhe :)




dulu aku xpernah basuh baju semua bibik aku .. tpi ade sometimes aku basuh ..
sebab baju aku mmg payah skit nak basuh kang berbulu aku jugak ngarok ..
sekarang basuh baju dh kena basuh baju suami ...


aktiviti lepas kahwen ...


pergi kije bagi hubby makan sarapan pagi ...
after tu aku pergi kerja sendiri xnak susahkan hubby start engine .. bak kata org masuk gear 1 je dh smpai .
tapi hubby pakai auto .. maklum lah ofis belakang rumah senang ..
dh balik kije pukul 5.30 ... siap2 basuh baju then sidai segala bagai ..
semput gak aku basuh smalam ..perut senak aje giler ..kenapa tah .. perut mcm edih je ..
bile naek kerete bergegar je dh nak pening pastu perut mkin mencengkam ..


malam2 mesti jengah mak mertua aku kejap ..
maklumlah suami aku kan dh tidur umah ak .
jadi sedih mak en.ning sbb en.ning la anak lelaki last kwen ..
xde kawan dah mak dye ... xpe mak tiap2 mala erin datang rumah ok ... 
kire collection harian utk belanjawan company aku .
en .ning ape lagi buat rutin dye editing gmbar , update buku log dye ..
kang termiss costomer mengaruk pengantin x kwen kang ..




ooffficially bestt woo kawen ... 
xsabar nak balik .. sekarang rindu hubby ..
akan dtg rindu ??????



7 000 orang doakan erin pregnant:

sitinazirah86 said... [Reply]

hhehehe..xsaba nak kawin ni hehhee,erin da pregnant kot hehhee

erin moshimoshi said... [Reply]

@sitinazirah86 amin2 kalau preggy :)

its-you-and-me-4ever said... [Reply]

Ntah2 pregnant.congrats in advance!

fitria said... [Reply]

tah2 erin preggy x? tu mcm tande2 preggy je... knp x p cek?

nora saniey said... [Reply]

byk nyer bju erin?bpe pasang smuanya?

erin moshimoshi said... [Reply]

kalau betul erin preggy erin kata alhamdulillah .. tapi kalau cek negetif kecewa kan ?
erin xnak mgharap ..


nora : ade byk pasang ahahha

anifiedachubby said... [Reply]

smoga bhgia selama nyerrr teman =)