faces it wift smile ...


sedap hadapi dugaan mcm2 aku nie .. xtahu bile nk sempurna ..
bukan nk gaduh2 la nie  ... geram2 ... uwaaaa...
bukan tidak sma sekali ..

tapi tapi ....
senang betul hati ni tersentuh bile melihat orang dh bergelar ibu 
suami isteri .. bahagia sungguh ...
ade juga sahabat aku dh tunang wat bkn men grand uhu ..
wedding dye nye pelamin je RM 17000 wooo :)
tercopong aku lihat ... so ape lg jeles aku jo ....

simptom siptom laen plak ... 
aku sungguh kesal ....

orang mengata ke mengumpat ke ..kita diam je ..rilex 

orang berhenti mengata .. kite pon ade la sikit reda ...

orang mengata lagi kite down !!

orang maki kite lagi kite down + sedih +menagis kan ...aku xreti gaduh ..
hurmmmm *tp nan cik sayang blh *hahaha

takpelah mummy saya selalu pesan setiap kali aku mengadu kesedihan aku nie ..dye bilang ...
yang ko nk sedih2 nanes2 nie nape ?? ape yang dyorang dapat ?? dapat duit ke ?? kaya raya ke mereka ?
hurmm .. cube ko pikir kak oi ape dyorang dapat ... dyorang dapat DOSA la ... biarkan ...

semua nie xdatang kudis pon pada badan ko kak ... semua nie xjejas kan reputasi ko sebagai anak majikan kak ..so ko kena buat ape lepas nie ..pkir sendiri ...

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

aku pikir aku akan teruskan hidup dgn gembira .. yeashhh 
teruskan menyengih k erin ...

belum tentu kowang yang mengata aku akan kaya raya , aman sentosa ... tenang n disukai ramai ..
satu hari nanti kowang akan dapat ape yang kowang buat pada orang yang telah kowang mengata ..


Bila view picture tunang saya, mula lah sebak.
After years knowing him, bercinta dan bercanda, kakakka*poyo*, hehee
Walau gaduh baik gaduh baik, tetap dia yang saya mahu.
Saya tahu dia yang terbaik untuk saya, dia pilihan paling tepat untuk jadi teman hidup saya.
Sehingga ke syurga, ye ? PASTI !! aminn 

Ye, saya cinta dia sepenuh hati saya.
Mohon dipermudahkan semuanya, Amin.

2 000 orang doakan erin pregnant:

saharinasaharudin said... [Reply]

wish u&ur fiancee happily ever after :)

erin moshimoshi said... [Reply]

saharinasaharudin :: tq syg ... harap berkat doa kawan2 nie