so how ?

ai semua ... kite storyy sikit mikit k ... weee....

byk la aku blogwalking blogger yg dh ade experience kahwen or tunang nie ...hurmmm setakat nie aku best la see ..smpai semua follower aku orang yg dh married je .. ahha ...
yela mereka ade pengalaman ..aku nie ape pon xde .. anak sulong pulak uh ..bukan anak bongsu ade abg kakak ..aku single je nie .. eh bukan aku xde abg kakak la mksudnye . ehhe...

saya dh okay nan bf saya ..shuke2 .. tapi kadang2 mcm2 dugaan .. hurmm
sbnrnye bukan dugaan .. saya nie xreti control ..weee
dh la forget la ...

kowang nak tahu x..selama ni erin pikir ..lelaki dlm malayia nie xamik berat pd mjlis tunang ,kawen or anything else .. tapi tidak semua eak .. sebab kan .. ye so far mmg beruntung laaa saya dapat encik sayang yang care about this ..lagi tunang saya dh nk dekat .. wahh klau aku dapat laki yang xamik berat ni
susah jugak ek ..ade mengamuk je kang aku ... ahahha....
allah maha mengetahui kan .. syukur sangat2 dapat yang nie ..cukup sempurna pada aku ..

hurmmm nak tahu nape x? mcm nie la .. yelah aku xpikir pon
  • At first, aku dah deal dah nan dye nak hantaran 5 berbalas 7 .. xpela yunk biar kawen kite lebih tunang xyah byk2 ..sebab kite ikat pon 4 bulan je kan b .. hurmm so far dye ckp aah boleh je yunk .. betul jugak ..  *wah hati aku berbisik bagus dye setuju *
  • yang kedua .. i ckp pada dye .. i nk amik mini pelamin untuk my e-day la yunk .mahal x siap sewa baju semua .. hurmmm ade la daalam something uh dye sebut ..so far okay la .. tapi aku bncang2 nan mummy aku .. then mummy ckp xyah nk over la ..sbb ko nak bajet kawen plak lepas uh ..hurmm betul gak ..encik sayang sy pon setuju ehhe .. belom tye lak pd dye ..xnk men tukar2 cincin ke .. aha pelik ek ....
  • kami berbincang tiap2 hari .. encik sayang sy nak ajak kuar ahad nie .hurmm nak xnk ek .. dye ckp utamakan cincin yunk ... nanti lambat2 susah .. lagi 2 bulan nk puasa ..aku lak dh nk bercuti ..bulan 7 lak adik dye nk kwen ..dh sibuk ..pastu bulan 8 puasa mmg xnk kuar la .. pastu buln 9 awal bulan dh nk tunang ..mcm mna nie ... *haisyh aku blh buat slamber dye lak yang care ek ..bagus tol la*

Untung nye la aku nie ek .,xyah pusing2 ..semua dye serahkan kat aku ..so ikut suke aku je nk pilih baju warna ape ke .. dye setuju je mnajang.... kalau pasangan kamu serah bulat-bulat semuanya pada kamu. Kan?. ape kowang rasa ??? Bahagia.



2 000 orang doakan erin pregnant:

anaztasias nora aira said... [Reply]

semoga semuanya berjalan lancar ek :)

nora
http://norapurplebridez.blogspot.com

erin moshimoshi said... [Reply]

tq norA ...kamu follow sy ke ?