art stand dah beli

hye semuaa .....


Last monday,lepas jumpe tok kadi kat pejabat agama n settle interview . I temankan my fiance pergi beli barang hntrn n makan2 ...  lepas je makan I ajak my fiance singgah kat kedai sebelah. Kedai ape tah nama kedai kat muar tu . If you all tak tau, kedai ni adalah kedai untuk trade in barang-barang. Segala macam barang ada, used ones and new ones. Trying my luck, kami pun masuk ke kedai tu mencari Easel...
en.ning i siap ckp ye ke ni kedai buku ..mcm bkn kedai je ..pejabat la nie ... hahha yela b .. nampok x ade papan dye kedai buku ....


To my surprise...Aku found it! New easel for RM89. mahal ye mmg mahal tapi kualiti dye bagus ..mintak kurang2 dapat la RM 79 . Tapi mungkin the size yang ak beli kat kedai  ni besar sikit. (agak-agaknya je lah kan). ak lupa nak snap picture of my easel. But for sure it is taller than ak dapat search kat blog n google . Sekarang ni easel ade tersadai dalam bilik aku .. Alhamdulillah. Lepas satu lagi checklist aku . So..if you girls tengah cari easel tu, try cari kat je kat kedai buku near you. Here are the list branches dia...senang je ..popular , pun ade... :)


wahh bnda ni aku nak letak frame gambar nikah aku nanti .. masa wedding ..
aku xde guestbook coz tetamu aku ramai n tmpt pun xde .. terpaksa la aku redha nan seadanya ..kalau ade guestbook aku rasa lunyai nanti ..lagi pun GB xpenting sgt kod :)



19 000 orang doakan erin pregnant:

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said... [Reply]

selamat membuat persiapan. dub dab dub dab =)

erin moshimoshi said... [Reply]

hehehe dap dup dap tq mera

aTy _faRed~ said... [Reply]

akak carik bende ni nak buat maternity photoshoot...:)

erin moshimoshi said... [Reply]

utk shoot maternity ape kegunaan nye ?

maszull said... [Reply]

assalamualaikum erin...wah satu2 dah siapkan moga semuanya berjln ngan lancar...:)

Renee Meow said... [Reply]

yeay.. mesti rase excited kan.. i pun baru order 2easle stand rm30 from fastprint.. weee xsabar.. :D

erin moshimoshi said... [Reply]

wsalam mama ...senang maama ..

erin moshimoshi said... [Reply]

wah renee pun sama yer :)

syuhaidah said... [Reply]

ni mmg ade dlm list WAJIB beli ni...hehe

erin moshimoshi said... [Reply]

cpt2 grab

syaz@rozelt said... [Reply]

boleh thn jugak harga art stand nie..hihi

maszull said... [Reply]

assalamualaikum erin...mama dtg nak bagitahu erin kena tag yer...:)

http://maszull.blogspot.com/2012/01/mama-kena-tag-oleh-cikgu-kancil.html

HERNANIE said... [Reply]

KEDAI U BELI NI KT AREA MANE? I PUN ORG MUAR. SO BANDAR MUAR TU KIRA TERER LA. TP X PENAH TAU KEDAI NI. I DH LAMA CR EASEL TP X JMP. HUKHUK

erin moshimoshi said... [Reply]

@syaz@rozelt tahu xpe dear :(

erin moshimoshi said... [Reply]

@HERNANIEkat deret2 pasar cina

iedayah said... [Reply]

wa..mesti nebes kn xlm lg..btw,,gud luck dear..=)

Miss Ika said... [Reply]

Nak jugak easel. Hehhh

Dell said... [Reply]

ni cari mane youuuuu .

Damiya Ahmad said... [Reply]

i beli rm30.00 je babe..mahal 2 u beli...