list 3 minggu lg nak nikah

salam

hari ni rasa insaf sebab baru lepas kena toce dgn parent pagi2 lepas subuh ...
bila dah tinggal 3 minggu baru nak gelabah . hurmmm smpai hntrn pun xsettle :(
bils dah kire tinggal 20 hari lagi ape patut buat ...
tak boleh nak buat to do list lagi dh rasa nye ...
xpela redha n dugaan kan ... en.ning lak maen2 je nan aku ...


PASRAH !!!!!!! =(


nak nikah so to do list NIKAH dlu

1 . tudung nikah - tunggu orang butik qoma hantar ... leceh gak ek online2 nie
2 . veil&baju nikah -  takpe tggu org buat baju aku call .. nak aku je call mana boleh !!
3 . bunga pahar - ade la ... nak kena bncang lagi nan my mummy nie .. kalau xde bunga paha xpekan =)
4 .cincin - dah ade pada en.ning ... so x perlu risau ..lelaki xde cincin blh x ???
5 .inai - nak pakai xsurvey lagi nak pakai inai ape nie ...inai tiub ok kan ? pekat x ?
6 . bantal nikah - kami xde pelamin cos nikah masjid ..jadi mnx vendor bantal nikah je ..jimat free
7 . dokumen xsettle lagi ..interview pun belum .. parent ckp isnin ni pej agama nk jmpe ..ok go go go .
8 . gambar : ha ni aku xtahu kena ke ambil gmbr pasport ...untuk nikah nanti.. (blur)

16 000 orang doakan erin pregnant:

kempeng n buncit said... [Reply]

heehe.. suka entry ni..

anaztasias nora aira said... [Reply]

bunga pahar xde xpe dear. dont worry

maszull said... [Reply]

assalamualaikum erin...semakin dekat tarikh nyer...mama rasa inai elok erin pakai yg tiub warna die cantik merah n pekat..

nape x pi interview lg dah dekat ni hehehehe mama plak yg membebelnyakan..dulu anak mama mcm tu gak kena bebel ngan mama sbb barang2 hantaran x siap lg...

rasanya gambar tu x payah kot sbb anak mama dulu x ada pun bagi gambar...

apa2 pun relax yer x lama lagi nak jadi pengantin...:)

Miss Ika said... [Reply]

Gud luck erin.
Inai tiub tu pekat jugak, boleh je kalau nak pakai.
Tp try tanye bridal, selalu kan dia ada provide sekali henna.

erin moshimoshi said... [Reply]

tq :)

erin moshimoshi said... [Reply]

yeke nora .... :)
oh xpayah la ek :)

erin moshimoshi said... [Reply]

wsalam mama .... inai tiub yg ade tulisan india ye mama ...

nak g la ni isnin .. hehehhe mama dh bebel kat erin ..larikkk..

gmbr xyah yer..sng ar mcm tu

erin moshimoshi said... [Reply]

ok ika tq2

syaz@rozelt said... [Reply]

hopefully semua berjalan lancar k..hihi

syazlina said... [Reply]

doakan semua berjalan lancar!hihi

cik.mila said... [Reply]

erin..dah lmbat tu..mila sal documen sume dh settle,siap tok kadi pesan kt mak suh conpem waktu nikah je..jgn lmbat2 tau, dah xlma tu..mila pkai inai tube je..kwn ckp inai kt mydin dh cukup merah :)

Ahmad Ali (bukan nama sebenar) said... [Reply]

nice blog .
follow me back ya :)

nazuhan said... [Reply]

tahniah ya..ley la jemput kteowg datg uma nie kn..hehehe

laskar pelangi said... [Reply]

waaaa dah tak lama tu...

erin moshimoshi said... [Reply]

tq2

erin moshimoshi said... [Reply]

xpe dh settle semuanye ehehehe