ape ek ?


salam peeps ...


setelah dikaji n diselidik ... 
aku pening ape yang patut aku ubuh untuk button badge aku ek ? 
hurmmmm ....

kalau mamy n dad n adik beradik dh pasti ...

kalau mak mertua wajib ke ?

pakai ke ??

rasa xperlu kod ...

ok kalau pengapit lelaki pggl dlm english nye ape ya ??

aiyak tante2 ... lupe deyh ...

pastu kan ... 
ce senaraikan sape yg ptut kasi ...

lagi satu en tunang saya ni photographer ..

aku ade pilih untuk official photographer ...

tapi geng dye ramai yg nak turun rumah aku ..

patut x aku wat button badge uh ?


2 000 orang doakan erin pregnant:

miszatie said... [Reply]

duit n bunga yang blogger nana buat santek..:)for button badge..
yang keluarga mertua tuh x sure ce tanye pd blogger yg dah kawen..:D
official photogh je kot bg,,yang len sje2 nak amek..huhu

erin moshimoshi said... [Reply]

miszatie

duit n blogger nana ap uh