baju kawin tomok (jawa)

Siapa lah yang tak kenal ngan Tomok, the lead singer of the now-defunct band, Newboyz. Yang popular ngan lagu Sejarah Mungkin Berulang. Alaaaah si dektu yang kalau nyanyi, muka cam nak nangis tu.
He recently got married to a pretty, pretty girl, Ayu.
perkenalan di mana sebuah restoran yang cukup ayu , dan sememangnye nama ny ayu ..
senyum berbalas senyum dan terpatri la berbalas maxis ke maxis 

The wedding nampak macam super grand lah! But tak leh salah kan, si Tomok tu kan dah millionaire, after winning that reality tv show, One in A Million. hee hee.

aku suke giler baju konsep jawa dye nie .. suke2 nak baju mcm nie ..lelaki nye fitting pon smart nyah !
perempuan punye pon dh smstinya ...
dh semestinya tunang aku ni kurus mcm tomok kan .. jd dpt bygn kenalah gak malam berinai pakai nie.
walawyh ... nak2 .. :(

baju ayu pon terbaek siut


look preeeeeeetyyyy angle la baju dye ...
nan lace dye smpai kehujung dunia la



ohhh wedding palnner ku boleh kah anda beri saya baju mcm nie ..aum aum
mahu2



selit sikit wedding resepsi dye nye baju ..
weee terbaek la ...
labuhhh smpai afrika selatan :)

5 000 orang doakan erin pregnant:

Khairiyah aka Kerry said... [Reply]

ayu tu gojes gila.kasi kain batik+t shirt pun dh cantik ok.hahaa

ni blog akak
http://kerrythepinklover.blogspot.com/
hee

erin moshimoshi said... [Reply]

@Khairiyah aka Kerry

aah ek kak kery ehehee

.:shura shushi:. said... [Reply]

u..i suke lah warna baju jawa dieorg tu..colour apa tu eh?

erin moshimoshi said... [Reply]

@.:shura shushi:.

warna gold tourqoise dear

miszatie said... [Reply]

erin: teringin nak jd jowo eh..hik3..:D