wedding :: OV perlu x

salam readers
begitu juga silent readers ...

aku xnak taip banyak2 .. sebab kan .kepala aku tengah pening .. tekak aku nak mual je nie

pikir doorgift dah settle .. then pikir videographer ...

aku dh dapat dah ov .. tapi kan harga dia 1500 per event ... pada kowang ok x??

tapi kalau dh 2 event nikah n sanding .. dah 3000 .. macam mana nie ...

ya allah blur la .. tapi aku nak nak ...

ni la moment aku smpai biler2 ... lau gaji aku mcm gaji sultan xpe ..
nie gaji mcm mak indon nye gaji je ...

uhuhu suggest ...

PERLU KE TIDAK !!!!!!!!!!!

AGHHHHHHHHH !!!!!!



15 000 orang doakan erin pregnant:

e k i n ♥ y u s r i said... [Reply]

ekin xde pon OV nie
uhuhuhuhhu

erin moshimoshi said... [Reply]

@e k i n ♥ y u s r i

uh la tapi ramai yang suruh amik ..sebab ni la moment kite

Fariza said... [Reply]

hi erin. ada ov pun ok. tiada ov pun ok. dependa pd budget. 1 event fariza > < harga diatas. hu3. cuba tanya OV imoments, peveyhack, random art, imedia lg apa ea. ada yg murah tau harga.

erin moshimoshi said... [Reply]

@Fariza

yang i masukan ni imoment la dear .. wah tq 4 information

cik senah said... [Reply]

salam..

akak rasa..OV perlu.. especially kalau utk merakamkan detik semasa upacara akad nikah.. moment tue hanya mai sekali saja.. kalau tak rakamkan..tak dakk benda lak nk cerita kat anak cucu-cicit-piut-miut dan boleh lah nk ulang tayang kat ahli keluarga yg tak dapat mai ke majlis kenduri kita..

p.s : RM3000 utk 2 events kira standard arr tue.. kalau ada bajet lebih.. amik 2 events.. kalau bajet ngam-ngam.. dapat 1 event (akad nikah) pun dah kira ok.. :)

Nazliah said... [Reply]

erin... pada aku ok jerk kalo ko nk wt videographer czz 2 ikut bget kite kan... kalo bget cukup in lah.. tapi memg best lah ade video2 2... lain dari yang lain... leh nnti tunjuk kt anak2 kite... hehe eh follow lah blog kite yang x seberapa ni ea... nanouji.blogspot.com

erin moshimoshi said... [Reply]

@cik senah

yeke kak ..tapi bajet la kak .. uhuhu.. maybe xamik la :(

erin moshimoshi said... [Reply]

@Nazliah

ehehhehe yeke...budget2

Nazliah said... [Reply]

hehe.... 2 lah bdget ituh penting.... eh tunang ko x wt OV ke?

Miss Sunshine said... [Reply]

erin... cuba survey OV ni..
http://akazami.yolasite.com/

Ni OV kita masa bertandang...

miszatie said... [Reply]

OV tuh x de pun xpe erin...buat mane yg termampu k..jgn dgr ckp org melainkan org tuh nak sponsor :D..huhu
x mampu just amek gmbr je..video tuh bg atie bg org yg ade extra duit k..:)

erin moshimoshi said... [Reply]

@Nazliah

mana amik .tapi dia reti buat semua uh .. cume mcm mna dye kan nak sanding nan aku .. org len x seni

erin moshimoshi said... [Reply]

@Miss Sunshine

tq dear ..mahal x dye amik ?

erin moshimoshi said... [Reply]

@miszatie

aah pastu cume 20min je kan ,,mcm rugi lak uhuhu ... habis pening la erin ...

miszatie said... [Reply]

erin jgn pening2 k..kalo nak jgk video rembat je mane2 video cam pastu mintak tlg kawan ke amekkan..hik3..:)