4 month ... gelabah !!


assalamualaikum ^_^

hurm masa ni mcm mkn biskut oreo lak .. bile nak hbis tah ...

first : andaman !checked
second : kad ! not checked .
third : hurm bla bla ..

xnak citer la ...



ingat erin masa zaman hingus hingus hijau pekat dulu *yuck* , erin selalu sibuk dengan banyak kerja. ya. kerja main patung, kereta kebal, kuda kuda juga main tembak tembak kawan guna pistol air. ingat cool sangat ke main tembak tembak macam tu. -.-'

banyak nak pikir auw .. gile pergh ..tengok tickers dh 4 bulan ha .. kelam kabut busy ha .
tengok hasil pon xjalan sangat ,

dah la rin ..nak xnak ko kena terima kenyataan ..satu hari ade 24 jam bkn 36 jam .. masa ni menanti2 kau 
tahu x? dh refresh cepat pale hotak ko tu .. jgn x fokus haha.

esok lusa bila dah kawen macam mana la pulak agak nya ya? sibuk anak, suami, makan minum, rumah tangga, kerja. tak boleh bayangkan. redhaa je la ..tulah gatal sgt nak tawen .. gaduh baek ..redup panas .. aghh

dahla .. kowang doakan erin dipermudahkan segalanyeharap tabah hadapi dugaan dan cabaran




14 000 orang doakan erin pregnant:

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said... [Reply]

4 month dah? cepat masa berlalu. =) rilek2..jgn glabah2. mintak tlg pa&ma, mesti suume ok. dear, header baru ea? comel. cume tang makeup kena extra sket barulah WOW!! =)

kaklong said... [Reply]

Kak Long pun sama la dear....cume erin awal seminggu....heheheheh

kak long pun sama, sume tak setel lagi....adoi!..

Fariza said... [Reply]

erin :) apa yg ketiga itu? ehehehehe
persiapan kahwin mmg sibuk itu dan ini. adakala buat stress tp cpt2 kena positif :) itu semua pengalaman yg akan mendewasakan kita. alam perkahwinan juga harus belajar sedikit demi sedkit :)

menghitung hari. huhuhuhuh. debaran kian terasa.

erin moshimoshi said... [Reply]

kak meera :: alamak erin mana la reti makeup hehe .. aah kak alahai masa berllau sgt pnts ...


kak long :: aah akk pon bln 2 kan .. tapi akk lmbt sikit .. gdluck kak ..kusus dh g ??

fariza :: aah ketiga tu mlsnk ckp dh sebab takut woi hahahaha ...wah fariza dh x ?

K.I.N.A said... [Reply]

u can do it erin!

yg penting ikut checklist yg erin da tulis..goodluck dear!

erin moshimoshi said... [Reply]

ok kak kina ..tq 4 support me

My Life's Journey said... [Reply]

salam pekenalan ..mudahan dipermudahkan ..amin :)

erin moshimoshi said... [Reply]

tq akk :)

aZilsah said... [Reply]

all the best! :) my side will be in Johor jgk. hehee

Wanie said... [Reply]

dah tak lame tu :)

wanie ade tag sis..

http://firdaniweddingdiary.blogspot.com/2011/10/tag-11-things.html

erin moshimoshi said... [Reply]

azilsah :: wah yeke ..bile bride ???

erin moshimoshi said... [Reply]

wanie : dh dear tq ea

Miss Ika said... [Reply]

yea! dapat jugak bertemu dengan bride-to-be dari johor. hehehe

boleh share2 info lepas ni. hehe

erin moshimoshi said... [Reply]

yeay ehhhehe ...suke ea syg :)