blur

mownink everybody !~
nie pagi2 dah mndi belum ... yang silent reader tu xreti2 nak follow ke ?
comment ke ? lempang kang !!!
ahahhahha muke garang kejap ..bwerkkk :-p
dah2 pi mandi sarapan k !! nanti xde tenaga sape yang susah ..
majikan gak nak kena call ...

"papa telefon , papa telefon "

back topik beb !
aku mood ok tapi hampa kecewa semua bagai la ..
dah la cri org jual2 tudung .. aleh2 semua out of stock ...
habis kakak meera aku kena bntu aku .. 
banyak gak la link dye bg kat aku ..muahahhaha ..tq kakak meera

sekarang perkara yang memeningkan aku n merunsingkan aku 
lagu ape yang best utk kite letak dalam video wedding kite ..
asyik "I DO" , MARRY YOU" 
hurmmm ape yerk ..ce korang cadangkan pada aku ..
mana la tahu ..lagi2 bride2 kesayangan erin ...
msti ade kan ideakowang ....
pat2 suggest pada erin nie .. :P

kalau sape yang bagi tahu ..
lagu pon besh erin bagi dye ciuman yang xkan ilang selama setahun .
ahhahhaha laki kowang pon kalah auw !!
kekekke g.urau2 ...


pencarian tudung arab syria or anything else ..
sape ade link share kat aku ..
blur susah nie ..
nak nanes la ...


daaaaaaaaaaa

2 000 orang doakan erin pregnant:

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said... [Reply]

haha~ jgn lempang silent reader tak baek. kalau anon takpe ;) ok lahkan dah dpt tudung idaman kalbu =)

erin moshimoshi said... [Reply]

hehehe aah kak dah ddapat .... tggl bayar je belum nie