siapa bride to be bulan 1,2,3

assalamualaikum ^_^

selamat pagi sayang , dri hatiku runcing ..eh .... awal awal dah rasa nak menaip .. awal awal la mata ni nak bangun .. awal ke ?? pukul 8.00 bawu nak manun .. eleh rilex ari ahad bile lagi nak manun lewat ... weee
mula mula juga badan ni mudah sgt letih n lesu .. mana x nye smlm g kerja kwen abg sedara yg x bape nak baru .. nasib incik orlando ikut ..dpt kurang penat .. hahaha welx :P


awal2 lepas je bangun call encik sayang ... eh bukan incik orlando yang call saya .. kejut pagi ..tahu2 dye ajak tidur same .. haisyhh masak ini anak .. dye keletihan tue . pukul 12 kang ade amik gmbr lg ..smlm amik ..
maklum yang rezeki kawen hurmm .. *nak sedapkan ati*sbb xleh jauh :)


bawu 2 hari x hupdate blog rindu tu bkn men sungguh la... spnjg tu sebok tgok drama korea tajaan blogger
puan haszlynda yang kongsi ilmu ...cehhh mention nama dye jap ... nak hupdate blog ape tu mmg xde la idea sangat .. mood nak tgok k-movie je ... nak hupdate lebih2 nanti k ..

sebenarnye mcm ni .. sape bride to be yang akan melangsungkan mjlis nye tahun depan bulan januari , februari, or march mcm tue ... bukan ape utk sekadar rujukan ..bkn erin x follow ke ape ..ade follow ..tp ramai mantan ..n ramai tahun ni jer ... nak gak rasa ke excited an mereka sesama saya ... tolong tggl kan komen di blog komen i yerk ..i nak letak kat side bar ...aummm ^_^

banyak nak kongsi ilmu nak terjah ilmu .. nak ikut kan x cukup satu page nie .. mcm2 nak story n morry ...
jgn lupa tgglkan komen ea :)




peace !!!~ tq sudi bace ..mls nak merapu2 :)

13 000 orang doakan erin pregnant:

lovey's wife-to-be said... [Reply]

ladysyazza.blogspot.com

i'm ana :) bln 1 bertandang ~

Fiza Zainol said... [Reply]

haiiii erin... fza b2b februari 2012... blh la kte kongsi2 pe patut.. tpi my blog x brapa mnarik.. :)

Renee Meow said... [Reply]

meeeeee... feb 2012 bride.. ;D

erin moshimoshi said... [Reply]

loveys : ok dear.... wah ana bln 1 ea...

erin moshimoshi said... [Reply]

renee n fiza :: ok noted ..nak letak kat side bar :)

Lovely Emy said... [Reply]

kite bulan 4, xnak share sekali ke.? ;)

erin moshimoshi said... [Reply]

boleh je darl :)

Honey Sakura @ eiMyLiciOus said... [Reply]

hye dear....eimy da follow kembali..
he heee bukan bulan 2 laaa..
eimy bulan 3 utk belah kulim n ipoh...huhuhu

erin moshimoshi said... [Reply]

eimy :: yeke ..xpe jnji ade tarikh .. lalallaa

dhiera said... [Reply]

bulan 1,2,3 aje ke? hek

salam perkenalan~

erin moshimoshi said... [Reply]

hehhehe dhiera bln bape

dhiera said... [Reply]

bulan 11... lambat lg. hek

BLuRpL3 said... [Reply]

Salam ukhuwah..........

http://blurplediary.blogspot.com/

follow us...feb 2012..