decoration chair

deco deco deco :)
saya eric leong sebagai penghias hari majlis anda ..
taraaaaa surplise ... wink2 ...
merong sudah ... hurmmmmm ...
okay la dulu kawen ade kerusi kan ? sekarang pon ade kan ?
ade ke yang kawen kena dok bersila ... ohh no itu zaman tok andam . ehh tok adam ...silap type .
hurmm kalau nak tahu about wedding msti ade kerusi nye deco kan .. ???


nak design deco2 x ?
alaaa ade yang nak ade yang xnak kan ?
mne x nye .. kowang ade wedding planner yg beshh ..
ade org yang catering kan . ade yang deco kan ...
so ni just idea .. nnti soh la org canopy kowang wat design ni 
lagi2 yang buat event kat dewan , hotel ..




Aku letak yang pelik2 je auw korang ..
pelik ke nie ? biasa je ek ..
tapi aku xpernah lagi tgok design ni org2 kite buat ..

perghh dpt kapert merah kat tepi uh .. terbek la !!


8 000 orang doakan erin pregnant:

e k i n ♥ y u s r i said... [Reply]

nk buat boleh
tp kejap jelah
pastu dah hilang
huhuhu

erin moshimoshi said... [Reply]

ekin :: yeke ? ilang mcm ne tue ??? kene rembat ?

rara pinkmafia said... [Reply]

wahhhh cantek kan.rara ingat nk buat cm tu.tp bajetnya nan hado!

erin moshimoshi said... [Reply]

rara :: ala org caterer msti ad nye la ..

~ NANA ~ said... [Reply]

yg 1st pic tu mcm serabut sket...yg last pic tu cantik,sweet n simple je...suka! hehe

izamcrazyphoto said... [Reply]

cantik yunk..:)

erin moshimoshi said... [Reply]

izam :: hhehhehe tq ayg ...

nana :: serabut ea tp sweet kan2 :)

zOeY zAu YaH said... [Reply]

yg 1st tu cantik =)