photoshoot from ecik tunang

salam 1 malaysia semua 0_0

bersama kite ke segmen gedik2 sedunia .. smlm kat aku ade buat entri .
aku g pameran peranten kat melaka mall kan ?
smlm sempat gak aku teaser2 photoshoot ..
sape punye tgn lagi .. tunang i la ..aiyak ...


masa ni tengah bz tgok gmbr akk ipar aku .. dye suh toleh 
so ape lagi toleh la shoot ?!

nice x?

Jadi sekarang mari kita usha gambaq-gambaq yang ada. Banyak sebenarnya gambaq yang ada, tapi aku upload yang mana aku berkenan jaa. Yang tak berkenan tu toksah dok kalut. Duduk diam diam dalam folder paham dak?

ni semua muka berangan jadi model yang xde iktiraf .tapi beranikaan diri juga .
kat encik tunag aku senang pose .sng angle nak men kan ..

xyah pegang2 bagai .. 
ni semua style create aku sendiri !!

agak2 korang leh g jauh x ?


encik orlando i suke pic nie ...
pada i pun nice ...suke2


nak buat style berlagak .tapi
encik orlando i marah lak .nape senyum xnmpk gigi .. 
aku xkena lau x nmpk gigi ...
nasib xkai braces !!



ha ni aku like like ..matahari jgn cakap la memancar2 kat kepala aku 
aiseyhhh tapi nak cntik aku korban gak !!




tamat lah perbincangan kite .. heheh pada kowang nice x??
muke mudak2 macam matured lak :)

len kali nak shoot themes muslimah lak :)



3 000 orang doakan erin pregnant:

Ms Ef Abas said... [Reply]

anak saya kata, "wow! cantiknya.", referring to the blog layout, design and colour.

well, the owner pun cantik, kan :)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply]

salam kenal...nice..suka sgt2 gmbr yg kata matahari memancar2 tu.agaknya kena berkorban br blh dpt hasil berbaloi kot?

erin moshimoshi said... [Reply]

MS :: ehhehe awak ni ade2 je .. anak ke awak yg ckp


lydia :: betul tu ..erin nak sgt ..so shoot je la