shoes sale

assalamualaikum ^-~


pagi2 mata bersinar untuk ketuk ketuk keypad ... hurmm .. inilah tabiat blogger baek laki baek perempuan pantang lepa nan shopping .. kalau dulu aku pantang nampak baju , contact lense yang baru2 .. boleh juling air mata nie . haaa mcm ape dah kan .. pntg lepa ade promotion .. dlu xde encik orlando kuar duit sndri .. now pon duit sndriri jugak tapi dye mmbntu sikit2 .. cehhh ... berpinar mata tgok duit .. ^-^


ape nak jadi tah orang perempuan zaman sekarang .. ni la nama nye obses shopping ..biasa obses cinta ..
bile dh beli xsabar nak tggu sampai ..bile dh smpai x berkenan sekali je pakai .. lma2 dh terperuk dlm almari .
contoh aku la bape byk tudung baju aku ade .. tapi semua dh xkai .alasan xbest , kecik, OLd fashion...




kalau bapak bawak balik jongkong emas mcm mna la reaksi kite ek . mesti termuntah darah kat situ berebut nak kutip .. ehhee contoh aku je .. tapi xde la aku taksub sangat tengok bajet :)

dulu obses tu la .. tapi sekarang tidak lagi .. tampil anggun dan seksi ? beli la sepasang kasut di hari bahagia mahupun didalam rumah . eh x mahupun pergi dating ke , dinner ke .. cantik tau .. kalau korang tengok kan
hurm itu cantik ni tantek .. ni cute tu miut . aaghhh !! tolong belanja hahaha




Nak facebook pula 


pasti pilihan ku :P


yang ni pun cantik kan ? tapi bkn under army ni ..under laen saje nak gedik letak link lain .
korang suke kan search je shoe house kat fb :)



Puteri
Heel Height - 4 1/5 inches
RM 230
email us : absolutelygorgeousbyamy@gmail.com

 

Sophie With Roses
Heel Height - 4 1/5 inches
RM 210
email us : absolutelygorgeousbyamy@gmail.com



ok la geng selamat membeli belah ... ni dye deign sendiri tau . kalau rasa mcm rugi beli je kat sogo sane .
bonia ke lagi kelas kau jah !! nak sini pun boleh ..saje share it :)




8 000 orang doakan erin pregnant:

Fariza said... [Reply]

x sanggup den nk pakai tinggi2. hik3. cntik2 kan.

erin moshimoshi said... [Reply]

erin pun xsggup tp erin mnat heel .ni smpai 5inc wooo

rara pinkmafia said... [Reply]

cantek nya kasut putih tu kalau pakai masa wedding kan.

erin moshimoshi said... [Reply]

betul tu rara ,,,, heeee

izamcrazyphoto said... [Reply]

wow menjongkit pakai....:P

erin moshimoshi said... [Reply]

hahahha sayang ni .. u gak suke i pakai heel

nurul harnani said... [Reply]

cantekkknyaaaa..... rambang mata.. ngee..
anyway paka kasut tinggi ni leklok, sebab takot tsangkut atas pelamin.. tp xpe, ape kata baca TIPS PENGAPIT.. mana taw pengapit ley back up nanti.. heheh..

http://nurulharnanikasmari.blogspot.com/2011/10/tips-pemilihan-pengapit-apa-tugas.html

erin moshimoshi said... [Reply]

harnanini ade2 je ..dh lma follow